detector.media
01.09.2011 14:45
ISTIL, Film.ua і Prima Film працюють над спільним серіалом про лікаря

ISTIL studios & Tanarm Pictures, Film.ua і Prima Film працюють над серіалом - «Жіночий лікар». Про це йдеться на сайті Film.ua.

 

За жанром це мелодрама, загальний хронометраж - 40 год 44 хв.

 

Генеральні продюсери серіалу - Мохаммад Захур, Юрій Морозов, Віктор Мірський, креативний продюсер - Володимир Іссат, режисери-постановники - Олександр Пархоменко, Антон Гойда. У головних ролях знімаються Ілля Носков, Олена Яковлева, Наталя Казанцева, Олеся Власова, Андрій Фінягін та ін.

 

У серіалі тісно переплітаються дві сюжетні лінії: історія життя головного героя - лікаря Романа Широкова та «історії хвороб» його пацієнтів. «Історія починається в той момент, коли Роман Широков, успішний лікар, який захистив кандидатську дисертацію і має багатий досвід стажування за кордоном, залишеє столичний центр репродуктивної медицини, переїжджає жити і працювати звичайним лікарем-ординатором у невелике провінційне місто. Офіційною причиною переїзду лікаря стало погіршення здоров'я батька. Але що насправді приховує Роман? Тут, у місті юності Романа, доля кидає головному герою черговий виклик і відкриває нові перспективи: відкриття Центру репродуктивної медицини при обласній лікарні, лікарські інтриги і зміни в особистому житті», - йдеться у повідомленні.

 

Другою сюжетною лінією є завершена в кожній окремій серії історія жінки або декількох жінок, де головна увага зосереджена на медичному діагнозі, способі лікування і драматичній події в житті пацієнтки.

 

Для зйомок інтер'єрів пологового відділення, центру репродуктивної медицини, відділення гінекології тощо в павільйоні Film.ua Studio були побудовані двоповерхові декорації з повністю функціонуючими операційними, кабінетами діагностики, палатами, реанімаційними модулями тощо.

 

Для того, щоб зняти операції, передбачені сценарієм, будуть використані унікальні макети частин людського тіла, які оснащені спеціальною системою кровопостачання. Також у серіалі планується використання документальних зйомок з цього пологового відділення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY