detector.media
02.06.2011 12:26
«Личный счет» став діловим журналом
«Личный счет» став діловим журналом

Журнал «Личный счет» (видавництво «Галицькі контракти») залишив нішу видань про персональні фінанси і увійшов до ділового сегменту. Про це повідомляється у релізі видання.

 

Керівництво видання і видавництва ухвалило таке рішення у зв\'язку з тим, що читачі журналу цікавляться не лише інвестиціями, а й розвитком власного бізнесу. «Наши читатели интересуются вложениями не только в финансовые инструменты, недвижимость или сырьевые активы. Многие из них хотят создать свой бизнес или уже его организовали. И для них инвестиции в развитие своего дела зачастую важнее, чем альтернативные способы вложений. Поэтому и было принято решение сделать акцент на деловой тематике», - пояснює зміни в позиціонуванні головний редактор  «Личного счета» Дмитро Гонгальский.

 

Підгрунтям для переходу в ділову нішу стали результати першої у 2011 році хвилі дослідження аудиторії ЗМІ компанії TNS.

 

«По последним данным PMI 2011/1 аудитория журнала Личный счет увеличилась на 22%, наибольший рост произошел среди руководителей с высоким уровнем дохода. Такие показатели  позволяют нам говорить о том, что многие наши читатели прекрасно осведомлены в нюансах инвестирования в силу своих служебных полномочий. И как деловые люди нуждаются в дополнительной информации», - каже комерційний директор видання Оксана Кошева.

 

У той же час, видання має намір, як і раніше, приділяти особливу увагу тематиці персональних фінансів, що буде «одним з його переваг перед традиційними діловими виданнями».

 

Журнал «Личный счет» виходить з 2004 року. Щомісячний наклад (заявлений) - 76 900 екз.  Нагадаємо, нішу щомісячних ділових журналів в Україні представляє українське видання Forbes.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY