«Воля-кабель» отримала ліцензію на Алчевськ

6 Квітня 2011
18715
6 Квітня 2011
13:08

«Воля-кабель» отримала ліцензію на Алчевськ

18715
«Воля-кабель» отримала ліцензію на Алчевськ

ТОВ «Воля-кабель» отримало ліцензію провайдера програмної послуги в місті Алчевську. Відповідне рішення на засіданні 6 квітня ухвалила Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

 

Ресурс мережі, зазначений у ліцензії,- 77 програм на 73 каналах, кількість домогосподарств - 43,8 тис.

 

Як відомо, компанія «Воля» вже була представлена в Алчевську своїм дочірнім підприємством «Алчевські телекомунікаційні системи». Вона надіслала Нацраді листа, у якому повідомила про намір анулювати ліцензію цього підприємства після отримання нової ліцензії. За словами представника «Волі», компанії потрібно два-три місяці на те, щоб переукласти угоди з абонентами, після чого вона подасть заяву на анулювання.

 

Водночас регулятор відмовив «Волі-кабель» у видачі ліцензії провайдера програмної послуги в Чернівцях, де компанія має намір анулювати ліцензію свого дочірнього підприємства «Чернівецькі телекомунікаційні системи». За словами члена Нацради Миколи Фартушного, в заявних документах виявлені недоліки. Пропозицію представника «Волі» дати тиждень на усунення недоліків Нацрада відхилила, оскільки вже сплив місячний термін розгляду заяви компанії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18715
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду