«Воля» запустила пакет HD-каналів

1 Грудня 2010
13333
1 Грудня 2010
13:47

«Воля» запустила пакет HD-каналів

13333
«Воля» запустила пакет HD-каналів

1 грудня компанія «Воля» запустила окремий пакет телеканалів високої чіткості «ВОЛЯ HD». Його вартість складе 40 грн на місяць. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

До пакету увійшли канали Travel Channel HD (пізнавальний), MyZen HD (видовищний), Fashion One HD (розважальний) та Rush HD (спортивний).  

 

У вартість пакету вже входить перегляд фільмів у HD-кінозалі (додатковий сервіс «відео-на-замовлення»).

 

Спеціально для пакету HD-каналів компанія додала дві нових частоти: 442 МГц та 434 МГц. Дивитися канали зможуть абоненти, що мають телевізор із вбудованим ТВ-тюнером стандарту DVB-C з підтримкою MPEG-4 та формату HD, а також ті, хто придбав у оператора відповідне обладнання.

 

Нагадаємо, з 1 грудня телеканал «Інтер» розпочав тестове мовлення у форматі HD. Поки що - лише для абонентів «Волі».

 

Нагадаємо, у серпні оператор кабельного телебачення «Воля» запустив у промо-режимі перший канал високої чіткості Nat Geo Wild HD. Канал був доступний у пакеті «Всесвіт» без додаткової оплати.

 

У листопаді компанія повідомила, що тестує 3D-канал і планує запуск пакету HD-каналів (тоді запуск планувався на перший квартал 2011 року).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13333
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду