Перший національний запускає гумористичну теленовелу «Кумівські байки» за ідеєю Андрієнка і Письменного

15 Листопада 2010
22788
15 Листопада 2010
15:43

Перший національний запускає гумористичну теленовелу «Кумівські байки» за ідеєю Андрієнка і Письменного

22788
Перший національний запускає гумористичну теленовелу «Кумівські байки» за ідеєю Андрієнка і Письменного

Перший національний спільно з продюсерським центром «Аврора» запускає у виробництво теленовелу «Кумівські байки», прем'єрний показ якої відбудеться у січні 2011 року. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

Ідея, сценарій та режисура проекту - Віктора Андрієнка та Ігоря Письменного.

 

«Кумівські байки» - це лірична сімейна комедія з елементами ексцентрики: «Легкий та іронічний гумористичний серіал про те, як у сучасному світі уживаються українська та російська родини... Історії цих сімей настільки тісно переплелися одна з одною, що затягнулися у міцний вузол. Об'єднує наших сусідів не тільки спарений телефон і загальна труба з гарячою водою, але і спільне минуле - образи, інтриги, плітки, а разом з тим і багато радісних моментів життя», - йдеться у повідомленні каналу.

 

У ролях: Віктор Андрієнко, Василь Бендас, Ігор Письменний, Наталія Гнітій, Валерій Чигляєв, Ігор Арнаутов, Вікторія Сиротіна, Азіза Ібрагімова, Антон Колесніков, Олександр Григорьєв, Ігор Мірошніченко, Олена Колісніченко, Вячеслав Гіндін, Михайло Озеров, Ігор Тимошенко, Володимир Комаров.

 

Як ідеться у повідомленні, 16 листопада, в День працівників телебачення та радіомовлення, о 13:30 на Першому національному відбудеться символічне розбиття тарілки, що символізуватиме початок знімального процесу «Кумівських байок».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22788
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду