Держкомтелерадіо пропонує призначити директором Львівської ОДТРК Володимира Палигу, але Горбаль наполягає на конкурсі

6 Вересня 2010
12960
6 Вересня 2010
18:37

Держкомтелерадіо пропонує призначити директором Львівської ОДТРК Володимира Палигу, але Горбаль наполягає на конкурсі

12960
Держкомтелерадіо пропонує призначити директором Львівської ОДТРК Володимира Палигу, але Горбаль наполягає на конкурсі

Голова Львівської ОДА Василь Горбаль отримав листа від голови Держкомтелерадіо Юрія Плаксюка з пропозицією призначити головою Львівської обласної державної телерадіокомпанії нинішнього виконуючого обов'язки генерального директора ЛОДТРК Володимира Палигу. Про це пише ZAXID.NET

 

Тимчасом у коментарі ЗІКу Василь Горбаль повідомив, що, попри рекомендації Держкомтелерадіо, для визначення голови телекомпанії все-таки буде оголошено конкурс.

 

 «Я думаю, що конкурс доцільно провести. Кожному із умовних кандидатів я пропоную написати концепцію розвитку ЛОДТРК», - каже він.

 

За його словами, кожен із претендентів повинен викласти і свою концепцію розвитку ОДТРК. «Мене цікавлять всі питання бюджетного фінансування», - повідомив Василь Горбаль.

 

Голова Держкомтелерадіо Юрій Плаксюк зазначив у коментарі ТК, що поки відповіді на свого листа від Василя Горбаля він не отримував.

 

«Взагалі-то, згідно з урядовою постановою голова Держкомтелерадіо визначає необхідність проведення такого конкурсу. Але  якщо керівник області наполягатиме на проведенні конкурсу, то, я думаю, що ми, порадившись з керівниками комітету, його оголосимо. І проведемо відкритий і прозорий конкурс», - сказав Юрій Плаксюк.

 

Нині Володимир Палига виконує обов'язки гендиректора телерадіокомпанії.

 

Раніше львівські ЗМІ називали  декілька кандидатур на посаду керівника ЛОДТРК, зокрема, депутата Львівської обласної ради, екс-керівника комунального підприємства «Львів ТБ» Михайла Хвойницького, регіонального кореспондента «Інтера» Надію Павлюк-Вачкову тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12960
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
zik
4987 дн. тому
питання бюджетного фінасування ОДТРК визначає Держкомтелерадіо в межах доведених мінфіном показників
toy
4987 дн. тому
бюджетне фінансування майже на нулю, тільки зарплата та частково енергоносії. Що можна запропонувати в таких умовах? Знайти потужного інвестора з вкладанням коштів на спонсорських засадах в бюджетну установу? Абсурд!
?
4988 дн. тому
а до чого тут горбаль? він що, телевізійник? медійник? він - блядун і нечесний бізнесмен. в черкасах вже було протистояння такого самого хама з головою ОДТРК. буде суд.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду