detector.media
06.09.2010 18:37
Держкомтелерадіо пропонує призначити директором Львівської ОДТРК Володимира Палигу, але Горбаль наполягає на конкурсі

Голова Львівської ОДА Василь Горбаль отримав листа від голови Держкомтелерадіо Юрія Плаксюка з пропозицією призначити головою Львівської обласної державної телерадіокомпанії нинішнього виконуючого обов'язки генерального директора ЛОДТРК Володимира Палигу. Про це пише ZAXID.NET

 

Тимчасом у коментарі ЗІКу Василь Горбаль повідомив, що, попри рекомендації Держкомтелерадіо, для визначення голови телекомпанії все-таки буде оголошено конкурс.

 

 «Я думаю, що конкурс доцільно провести. Кожному із умовних кандидатів я пропоную написати концепцію розвитку ЛОДТРК», - каже він.

 

За його словами, кожен із претендентів повинен викласти і свою концепцію розвитку ОДТРК. «Мене цікавлять всі питання бюджетного фінансування», - повідомив Василь Горбаль.

 

Голова Держкомтелерадіо Юрій Плаксюк зазначив у коментарі ТК, що поки відповіді на свого листа від Василя Горбаля він не отримував.

 

«Взагалі-то, згідно з урядовою постановою голова Держкомтелерадіо визначає необхідність проведення такого конкурсу. Але  якщо керівник області наполягатиме на проведенні конкурсу, то, я думаю, що ми, порадившись з керівниками комітету, його оголосимо. І проведемо відкритий і прозорий конкурс», - сказав Юрій Плаксюк.

 

Нині Володимир Палига виконує обов'язки гендиректора телерадіокомпанії.

 

Раніше львівські ЗМІ називали  декілька кандидатур на посаду керівника ЛОДТРК, зокрема, депутата Львівської обласної ради, екс-керівника комунального підприємства «Львів ТБ» Михайла Хвойницького, регіонального кореспондента «Інтера» Надію Павлюк-Вачкову тощо.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY