Держкомтелерадіо визначив кандидатів на посади керівників Луганської та Дніпропетровської ОДТРК

25 Червня 2010
20044
25 Червня 2010
11:14

Держкомтелерадіо визначив кандидатів на посади керівників Луганської та Дніпропетровської ОДТРК

20044
Держкомтелерадіо визначив кандидатів на посади керівників Луганської та Дніпропетровської ОДТРК

Державний комітет телебачення та радіомовлення Україні допустив до участі у конкурсі на посаду генерального директора Луганської ОДТРК Віталія Гаркушу та Олександрину Кругленко, а на посаду керівника Дніпропетровської ОДТРК таких кандидатів:  Віктора Борщенка,  Юрія Андрушка, Валентина Чанглі та Миколу Павленка.

 

Ці рішення Держкомтелерадіо прийняв на своєму засіданні 22 червня. Після цього учасники конкурсного відбору отримали інформацію щодо фінансово-економічного стану цих  регіональних телекомпаній. І тепер вони мають підготувати   пропозиції з управління Луганською та Дніпропетровською ОДТРК.

 

Наступне засідання щодо конкурсного відбору заплановане на 14 липня і пройде в закритому режимі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20044
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду