ТВО Першого каналу отримують нових керівників

2 Червня 2010
14619
2 Червня 2010
17:33

ТВО Першого каналу отримують нових керівників

14619
ТВО Першого каналу отримують нових керівників

Виконуючим обов'язки директора творчого об'єднання дитячих та юнацьких програм Першого національного стала стала Ніна Пономарьова, об'єднання громадсько-політичних програм - Людмила Островенко, редакцію розважальних програм - Лариса Дроздова. Про це ТК розповів головний продюсер телеканалу Олексій Семенов.

 

«До затвердження нового штатного розпису вони будуть виконуючими обов'язки. Ніна Пономарьова раніше працювала над виробництвом всіх "Фабрик", першого випуску "Народної зірки" та програми "Найрозумніший". Вона має консерваторську освіту, молода мама, тому знає, що потрібно дітям, Людмила Островенко раніше працювала на "Інтері", а Лариса Дроздова раніше очолювала відділ ліцензійних проектів на НТКУ», - сказав Олексій Семенов.

 

За його словами, попередній керівник дитячого об'єднання Марина Литвиненко залишилася працювати в цій редакції на посаді заступника директора, наразі вона є керівником нового проекту «Нащадки піонерів», який з'явиться в ефірі наприкінці серпня. Директор ТВО громадсько-політичних програм Марина Бондаренко залишатиметься на посаді також до затвердження нового штатного розпису, а саме до 1 липня.

 

Головний продюсер також розповів, що частина програм, які транслювалися раніше будуть закриті, натомість телекомпанія готується до прем'єри цікавих проектів, які з'являться в ефірі Першого національного з нового сезону.

 

Раніше ТК писала про зміни в редакціях музично-розважальних програм та спортивній.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14619
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ЗА Перший
5066 дн. тому
Є.Бенкендорф молодець, швидко розібрався хто є хто? Відчуває людей. Кадрові зміни мають дати і зміну контенту каналу. Я ЗА Перший!
Дроздова
5074 дн. тому
для "2" // "Никогда не знаешь какой будешь через минуту" Льюис Керолл)))))
2 /Дроздовой
5076 дн. тому
"Вы считаете меня легкомысленной?" - Милочка, вас вообще не считают))))
для БОНДАРЕНКО
5076 дн. тому
Сниму порчу - бесплатно , Еще могу выдать замуж, не за депутата, конечно,(ОНИ таких толстых и тупых выгоняют). УЧУ уму -разуму, чему мама не научила, а вот работать журналитсом не научу -старовата Будешь. Егорушке служи - ведь пропадешь, Д,РА. Структурой ты все равно не можешь руководить, так хоть с голоду не помрешь.
Дроздова
5077 дн. тому
Помните "Иронию судьбы"? : "Вы считаете меня легкомысленной?...Поживём- увидим"))))
2 нтку
5077 дн. тому
Не делают - пока. Подставляют впрямую. Вот сегодня сотрудники одного нового объединения получили концепцию одной из программ от одного из новых руководителей канала (надеюсь, я ничего лишнего не пишу? ничего запрещенного не открываю?). так вот, концепция - полный бред, осуществлению не подлежит а) по бесталанности идеи б) невозможности технического обеспечения в) недостаточности финансирования. Но, приказ, есть приказ, если нерадивые подчиненные его не выполнят, всех уволят, как профнепригодных, а новонозначенный руководитель этого объединения гордо отправится на биржу. Ну что, милочка нтку, вы им еще поаплодируете? Тогда они идут к Вам)))
Дроздова
5077 дн. тому
)))
не понял???
5077 дн. тому
А Бондаренко что ли ничего не дают???? Т.Е Увольняют... Не завидую ее друзьям, наверняка все телефоны в СОПЛЯХ... А работать ДЕТОЧКА так и не научилась, удобно прикрывалась чужими спинами...
нтку
5078 дн. тому
А мне, честно говоря, импонирует подход Первого Национального - глобальных сокращений не делают, чтобы не травмировать большое количество семей, делают разумные перестановки и новые кадровые назначения. И, честно говоря, то, что не удавалось никому из прежних руководителей, они проводят очень деликатно - обновление и переформатирование кадрового состава - а то застоялись все в этом болотце. Спасибо, ребята! Честь вам и хвала! Абсолютно государственный подход к реформе.А недоброжелатели должны быть - не бойтесь их, ведь мерзавцев не нужно делать своими сторонниками и друзьями. держитесь, мы все, кто работал на канале, а не воровал и не отдавал государственное время под продактплейсмент, всегда будем на вашей стороне и всегда поддержим вас.
Ну и ну
5078 дн. тому
А Дроздову то, на фига?! Она ж совсем не тянет.
Франк
5078 дн. тому
Шыло на мыло.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду