detector.media
02.06.2010 17:33
ТВО Першого каналу отримують нових керівників

Виконуючим обов'язки директора творчого об'єднання дитячих та юнацьких програм Першого національного стала стала Ніна Пономарьова, об'єднання громадсько-політичних програм - Людмила Островенко, редакцію розважальних програм - Лариса Дроздова. Про це ТК розповів головний продюсер телеканалу Олексій Семенов.

 

«До затвердження нового штатного розпису вони будуть виконуючими обов'язки. Ніна Пономарьова раніше працювала над виробництвом всіх "Фабрик", першого випуску "Народної зірки" та програми "Найрозумніший". Вона має консерваторську освіту, молода мама, тому знає, що потрібно дітям, Людмила Островенко раніше працювала на "Інтері", а Лариса Дроздова раніше очолювала відділ ліцензійних проектів на НТКУ», - сказав Олексій Семенов.

 

За його словами, попередній керівник дитячого об'єднання Марина Литвиненко залишилася працювати в цій редакції на посаді заступника директора, наразі вона є керівником нового проекту «Нащадки піонерів», який з'явиться в ефірі наприкінці серпня. Директор ТВО громадсько-політичних програм Марина Бондаренко залишатиметься на посаді також до затвердження нового штатного розпису, а саме до 1 липня.

 

Головний продюсер також розповів, що частина програм, які транслювалися раніше будуть закриті, натомість телекомпанія готується до прем'єри цікавих проектів, які з'являться в ефірі Першого національного з нового сезону.

 

Раніше ТК писала про зміни в редакціях музично-розважальних програм та спортивній.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY