«Підсумки тижня» на НТКУ вестиме Андрій Сміян. Шеф-редактором призначено Дмитра Драбика

14 Травня 2010
17799
14 Травня 2010
15:11

«Підсумки тижня» на НТКУ вестиме Андрій Сміян. Шеф-редактором призначено Дмитра Драбика

17799
«Підсумки тижня» на НТКУ вестиме Андрій Сміян. Шеф-редактором призначено Дмитра Драбика

16 травня, у неділю, о 21:00, на телеканалі НТКУ дебютує нова підсумково-аналітична програма «Підсумки тижня». Її ведучим стане Андрій Сміян, а шеф-редактором - Дмитро Драбик. Про це повідомляє «МедіаБізнес» з посиланням на заступника гендиректора НТКУ Олександра Пантелеймонова. 


Андрій Сміян працював ведучим «Новин» на НТКУ; Дмитро Драбик - репортером телеканалу «Інтер» і випусковим редактором «Подробиць тижня».

 

Паралельно з роботою на НТКУ Дмитро Драбик продовжує працювати випусковим редактором проекту «Знак оклику» на ТВі.

 

Раніше випуск «Новин» у неділю вела Світлана Леонтьєва. Як запевнив ТК генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф, ведуча лишиться на каналі, але який саме випуск новин вона вестиме, поки уточнюється.

 

«Детектор медіа»

 

На фото - Андрій Сміян

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17799
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
55996
5103 дн. тому
драбик, калитюк, пантелеймонов, тримайтеся, злопихателів багато, а нормальних аналітичних програм скоро взагалі не буде. хоча ви й молоді всі занадто наразі...
mia
5103 дн. тому
драбик один з найкращих репортерів в цій країні і сильний шеф-редактор. більше б було таких людей і тв б змінювалось. він реально робив класні сюжети і він та людина, яка завше відстоює свою позицію, і на все має свою думку, не боїться іти проти течії, на відміну від тих хто говорить про другий чи третій шанс, він працює та в очі каже, що думає, а не зпід столу,ю як справжні безамбітні щурі, які ніхрена не зробили лише на критику гаразд.
medved
5103 дн. тому
Друїде! Я шось у ваших УТ-1-нівських розкладах ніпанімаю - тебе вітати з підвищенням чи співчувати щодо заслання?)))))
Kisel
5103 дн. тому
Ну-ну посмотрим. Это второй шанс Драбыку стать нормальным шеф-редактором. Но при этом, ему придется забыть всю лабоду интеровских штучек и пантелеймоновских манипуляций...Или придется уехать в московский корпункт и работать на заказухе мидовского пропагандиста Волошина
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду