Валерій Гросман очолив канал ТЕТ

6 Квітня 2010
19794
6 Квітня 2010
17:36

Валерій Гросман очолив канал ТЕТ

19794
Валерій Гросман очолив канал ТЕТ

Валерія Гросмана призначено новим виконуючим обов'язки голови правління каналу ТЕТ. Непідтверджену інформацію сайту «Медіаняня» «Детектор медіа» підтвердив сам пан Гросман.

 

За його словами, він обіймає цю посаду з 2 квітня. Раніше Валерій Гросман був заступником голови правління з питань програмування. Поки що він не коментує інформацію про своє призначення.

 

Нагадаємо, раніше в.о. голови правління був Максим Варламов, який був призначений на цю посаду 18 грудня 2009 року. Раніше Максим Варламов був першим заступником генерального директора «1+1», а також виконував обов'язки в.о. голови правління ТЕТа. Від квітня, за словами пана Варламова, він на ТЕТі не працює. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19794
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергiй
5138 дн. тому
Поздравляю и ребят с ТЕТа и Валерия Петровича!
Леся Ганжа
5139 дн. тому
Нам дуже подобається Медианяня, це прекрасний клон Дусі. Але інформація там не містить посилання на джерело, Маргарита Павловна.
hippo
5139 дн. тому
"Непідтверджену інформацію сайту «Медіаняня» «Телекритиці» підтвердив сам пан Гросман." А почему у Медианяни она "непідтвержена"? Потому что Медианяня вам не нравится? Это мелко, Хоботов!
Продюсер
5140 дн. тому
Согласен! Один из немногих вменяемых людей на канале. Удачи Вам, мудрый, честный, а главное профессионал (каких мало) своего дела!
Otar Dovzhenko
5140 дн. тому
Мудрий вибір.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду