«1+1» не домовився з соціологами, тому скасував проведення екзит-полу

7 Лютого 2010
19293
7 Лютого 2010
20:32

«1+1» не домовився з соціологами, тому скасував проведення екзит-полу

19293
«1+1» не домовився з соціологами, тому скасував проведення екзит-полу

Сьогодні, 7 лютого, телеканал «1+1» скасував  проведення екзит-полу. Як пояснила ТК піар-директор групи «1+1»  Анастасія Жук, «фінальні домовленості  щодо проведення екзит-полу не були досягнуті».

 

«В ефірі ТСН були представлені результати  основних екзит-полів, глядачі  мали змогу порівняти всі дані і отримати повну інформацію», - зазначила вона.

 

«ТСН.Тиждень» подавала результати екзит-полів «Інтера», ICTV та ТРК «Україна» («Савік Шустер студія»). В ефірі не оголошувалися причини не виходу екзит-полу «1+1».

 

Нагадаємо, опитування на замовлення «1+1» та ТЕТ мав провести Український інститут соціальних досліджень імені Олександра Яременка. Очікувалося, що дослідження має охопити 400 виборчих дільниць і вивчити думку близько 20 тисяч осіб.

 

Загалом у другому турі виборів проведені шість екзит-полів: Національний, ICTV (GFK NOP), «Савік Шустер студії», два на замовлення «Інтера» (SOCIS та «Юкрейніан соціолоджи сервіс» спільно з «ФОМ-Україна»), а також Research & Branding Group.

 

Як повідомляла ТК, у першому турі виборів відбулося шість загальнонаціональних екзит-полів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19293
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
555
5198 дн. тому
Причин не назвали? Тоже мне, бином Ньютона, Фафа денег зажал, вот и все недосказанности..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду