Депутат Ляшко ледь не зірвав ефір з президентом у Савіка Шустера (+ відео)

15 Січня 2010
21415
15 Січня 2010
22:05

Депутат Ляшко ледь не зірвав ефір з президентом у Савіка Шустера (+ відео)

21415
Депутат Ляшко ледь не зірвав ефір з президентом у Савіка Шустера (+ відео)

Початок ток-шоу «Шустер live» 15 січня о 21:30 був зірваний несподіваним гостем - народним депутатом (фракція БЮТ) Олегом Ляшком. Савік Шустер відмовився продовжувати ефір, доки Ляшко не покине студію.

 

Як розповіла ТК піар-директор  «Савік Шустер студії» Каріна Палаєва, за 10 хвилин до ефіру в гримерну за депутатським посвідченням прийшов народний депутат Олег Ляшко. Охорона просила його покинути приміщення, однак він не погодився. «Він зачепився руками за рамку на вході і сказав, що не збирається нікуди йти. І під час прямого ефіру він увірвався в студію», - розповіла вона.

 

Подальші події спостерігали глядачі програми. Савік Шустер і запрошені гості просили Олега Ляшка покинути студію, мотивуючи це спеціальним форматом проекту за участю президента Віктора Ющенка. Ляшко не погоджувався, тоді Шустер перервав програму і пішов на рекламну паузу, відмовляючись продовжити ефір, доки незваний гість не піде (відео інциденту можна переглянути тут).

 

Під час перерви співробітникам «Савік Шустер студії» та депутату Андрієві Парубію (НУ-НС) таки вдалося переконати пана Ляшка піти, і о 22:00 програма розпочалася заново - за участю Віктора Ющенка. «Ось це і є свобода, це є демократія», - відгукнувся про інцидент президент, принагідно подякувавши Савіку Шустеру, який розпочав ефір українською мовою.

 

Гість програми публіцист Віталій Коротич назвав інцидент з Ляшком «вибухом ненависті».

 

Як повідомляє «Українська правда», раніше Віктор Ющенко на прес-конференції розповів про три судимості Ляшка і продемонстрував матеріали справи. Ляшко пообіцяв судитися з Ющенком.

 

Нагадаємо, що 25 вересня на ток-шоу Савіка Шустера в спеціальному форматі за участю прем'єр-міністра Юлії Тимошенко прийшли без запрошення народні депутати - члени фракції Партії регіонів Ганна Герман, Микола Азаров та Ірина Акімова, яким ведучий дозволив залишитися, внаслідок чого в студії згодом зчинився скандал, оскільки депутати намагалися керувати програмою, і прозвучало, що ефіри Шустера частково узгоджуються в штабі Партії регіонів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21415
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Lena
5214 дн. тому
Я так помню, первоначально планировался приход премьер-министра на тот эфир?
ТВшник
5217 дн. тому
Когда выступает Ющенко, мне хочется спросить: "Он еще танцует?"U60
Саша
5217 дн. тому
Це було заплановано) І мені дивно, що люди які читают ТК це не помітили)
яша
5217 дн. тому
кстати, не удивлюсь, что уже буквально через парочку недель после выборов, весь этот сброд будет идти в парламент, снова братаючись и целуя друг друга в десна, забыв о взаимных обвинениях в "бездарности", воровстве, непрофессионализме, популизме и уголовщине. Вспомните многократные пришествия Тимошенко на пост премьера и практически одинаковый формат "коалиции" в парламенте, самопровозгласившей себя "демократической" при взаимном обвинении в авторитаризме и давлении на свободу слова и прессы, манипуляциях мнением и СМИ
яша
5217 дн. тому
Коротич своим выступлением и задоподлизыванием в том виде, как это выглядело, перечеркнул одним махом своё доброе имя, безусловно любая программа имеет свой формат, своих приглашенных гостей, однако же для лююдей и для СВОБОДЫ в нормальном её понимании было бы интересно посмотреть не на подхалимаж пенсионера Коротича, а на реальные не поворачивается конечно язык сказать "лица" тех, кто плечо о плечо стоял всего пару лет на майдане и Богом клялся во взаимной порядочности и честности перед народом... Так вот оказывается, за каждым - шлейф самых разных преступлений, при этом всё о чем они говорят и обвиняют теперь друг друга, было опубликовано в различной прессе в период с 2001 по 2003 год еще при плохом недемократическом Кучме...Жаль лишь одно: многие еще до сих пор не поняли, что в этой стране нет свободы и что их обманули тогда и продолжают обманывать и по сей день!
Jew
5217 дн. тому
мені ще цікаво таке: чи зміг би Савік так рішучо вимагати, щоб зі студії пішли депутати Герман, Азаров і Акімова, які у вересні зривали аналогічний за форматом ефір Тимошенко?- написал Лещенка в своем блоге и он рправ
ТВшник
5217 дн. тому
ДимОК! Так поведайте, как было на самом деле.
ДимОК
5217 дн. тому
Я смотрел с самого начала передачу. И именно Шустер устроил потасовку: закрывает рот тому, кто ему не платит.. Возвращаются 90-е
па
5217 дн. тому
ДимОКю.У тебя дома телека нет.
ДимОК
5217 дн. тому
Абсолютная ложь. Разочарован в Телекритике
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду