detector.media
15.01.2010 22:05
Депутат Ляшко ледь не зірвав ефір з президентом у Савіка Шустера (+ відео)

Початок ток-шоу «Шустер live» 15 січня о 21:30 був зірваний несподіваним гостем - народним депутатом (фракція БЮТ) Олегом Ляшком. Савік Шустер відмовився продовжувати ефір, доки Ляшко не покине студію.

 

Як розповіла ТК піар-директор  «Савік Шустер студії» Каріна Палаєва, за 10 хвилин до ефіру в гримерну за депутатським посвідченням прийшов народний депутат Олег Ляшко. Охорона просила його покинути приміщення, однак він не погодився. «Він зачепився руками за рамку на вході і сказав, що не збирається нікуди йти. І під час прямого ефіру він увірвався в студію», - розповіла вона.

 

Подальші події спостерігали глядачі програми. Савік Шустер і запрошені гості просили Олега Ляшка покинути студію, мотивуючи це спеціальним форматом проекту за участю президента Віктора Ющенка. Ляшко не погоджувався, тоді Шустер перервав програму і пішов на рекламну паузу, відмовляючись продовжити ефір, доки незваний гість не піде (відео інциденту можна переглянути тут).

 

Під час перерви співробітникам «Савік Шустер студії» та депутату Андрієві Парубію (НУ-НС) таки вдалося переконати пана Ляшка піти, і о 22:00 програма розпочалася заново - за участю Віктора Ющенка. «Ось це і є свобода, це є демократія», - відгукнувся про інцидент президент, принагідно подякувавши Савіку Шустеру, який розпочав ефір українською мовою.

 

Гість програми публіцист Віталій Коротич назвав інцидент з Ляшком «вибухом ненависті».

 

Як повідомляє «Українська правда», раніше Віктор Ющенко на прес-конференції розповів про три судимості Ляшка і продемонстрував матеріали справи. Ляшко пообіцяв судитися з Ющенком.

 

Нагадаємо, що 25 вересня на ток-шоу Савіка Шустера в спеціальному форматі за участю прем'єр-міністра Юлії Тимошенко прийшли без запрошення народні депутати - члени фракції Партії регіонів Ганна Герман, Микола Азаров та Ірина Акімова, яким ведучий дозволив залишитися, внаслідок чого в студії згодом зчинився скандал, оскільки депутати намагалися керувати програмою, і прозвучало, що ефіри Шустера частково узгоджуються в штабі Партії регіонів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY