ICTV проведе власний екзит-пол

4 Січня 2010
16404
4 Січня 2010
17:07

ICTV проведе власний екзит-пол

16404
ICTV проведе власний  екзит-пол

Канал ICTV ініціює проведення власного екзит-полу. Це соціологічне дослідження відбудеться 17 січня, у день виборів Президента України, інформує прес-служба каналу.

 

Як запевняють на каналі, дослідження буде проведене згідно з міжнародними стандартами, які використовують основні світові телекомпанії.

 

У рамках екзит-полу буде опитано 20 тис. виборців на 300 виборчих дільницях України. Буде залучено 900 інтерв'юерів. Опитування розпочнуть з відкриттям виборчих дільниць о 8:00. Робота триватиме до закриття дільниць. Результати  екзит-полу буде оголошено 17 січня о 20:00 ексклюзивно в ефірі каналу. 

 

За словами керівника відділу якісницьких досліджень ICTV Ореста Білоскурського,  проводячи екзит-пол, телеканал ICTV не має на меті перевірити результати виборів, а лише надати глядачам найоперативнішу та максимально точну інформацію.

 

«Крім того, отримані результати дадуть змогу використати їх в інших програмах, повідомити глядачам більше про вибори, а саме - вік, стать, соціальний статус виборців та їхню позицію щодо другого туру виборів», - сказав він.

 

Після оприлюднення результатів екзит-полу в ефірі ICTV вони миттєво стануть  
доступними для ознайомлення на інтернет-сайті телекомпанії http://www.ictv.ua/. ICTV готовий також надати результати досліджень усім зацікавленим українським та закордонним ЗМІ за умови посилання на замовника та організаторів опитування.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16404
Читайте також
16.01.2010 09:23
Ірина Ведерникова, «Дзеркало тижня»
31 438
15.01.2010 13:46
Марія Томак, Алла Дубровик, «День»
19 487
08.01.2010 09:14
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
12 193
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
micka
5250 дн. тому
"Опитування на виході з виборчих дільниць допоможуть організувати провідні зарубіжні соціологічні компанії", - заявляє прес-служба каналу. Если компаний, которые будут проводить этот экзит-полл нет в Директории профессиональных исследователей ESOMAR (w*w*w*.*e*s*o*m*a*r*.*o*r*g), то результаты такого опроса можно даже не цитировать - все равно что цитировать какой-нибудь Фонд глобальних стратегічних досліджень ім. Противсіха например))
micka
5250 дн. тому
бюджет такой выборки порядка 75 кило баксов (но никак не меньше 50 кило), что в любом случае дешевле (и выборка больше) чем экзит-полл у бекешкиной. она ведь просто посредница - ищет спонсоров, нанимает исследователей и дерибанит бабло, поэтому у нее всегда будет дороже.
micka
5250 дн. тому
более страшно название должности у этого бедного керивныка виддилу: "якісницьких досліджень" не існує як терміну взагалі! є якісні дослідження - але до них відносяться фокус-групи, глибинні інтервю тощо. до екзит-полів якісні дослідження немають ні найменшого відношення! тому дивує, що проведення кількісних досліджень (якими є екзит-пол) коментує керівник невідповідного відділу. або нехай змінить назву своєї посади на менш дупкувату))
micka
5250 дн. тому
pool - с англ. объединенный фонд, общий резерв, другими словами объединение из нескольких исследовательских компаний (как было на предыдущем экзит-поле). poll - c англ. опрос. правильно говорить нужно ЭКЗИТ-ПОЛЛ. но одно другому не мешает, то есть можно сказать, что ЭКЗИТ-ПОЛЛ ПРОВОДИТСЯ ПУЛОМ КОМПАНИЙ.
Бусинка
5250 дн. тому
А когда-то на АйсиТиВи правильным считалось говорить экзит-ПУЛ ))))) Растем!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду