«Сіті» запускає інформаційний проект «Сіті-Бізнес»

18 Листопада 2009
5384
18 Листопада 2009
19:40

«Сіті» запускає інформаційний проект «Сіті-Бізнес»

5384
«Сіті» запускає інформаційний проект «Сіті-Бізнес»

23 листопада на каналі «Сіті» стартує новий інформаційний проект «Сіті-Бізнес». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За форматом «Сіті-Бізнес»  - це 5-хвилинні щоденні новини про фінансову ситуацію в столиці.

 

Як повідомляє прес-служба, у програмі не буде аналітичних оглядів про стан економіки, натомість проект надаватиме «практичні поради куди краще вкласти гроші». Зокрема, «Сіті-Бізнес» інформуватиме про ціни на нерухомість, про зміни цін на продуктовому ринку та гарячі пропозиції тур операторів, про акції і спеціальні пропозиції банків.

 

Кожен випуск складається з одного основного сюжету  та рубрик про новини фондових ринків, курсів валют, цін на дорогоцінні метали та пальне.

 

У рубриці «Сіті-маркет» - виходитимуть новини про акції та ціни на основні товари продуктового ринку, а в рубриці «Гарячий тур» - про спеціальні пропозиції гарячих турів від туристичних агенцій, а рубрика «Шукаю роботу» розповідатиме  про вакансії та найпопулярніші спеціальності.

 

«Сіті-Бізнес» виходитиме по буднях о 20:50 та 22:50.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5384
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду