АМКУ дозволив Ігорю Суркісу придбати блок-пакет компанії, яка контролює ТЕТ

13 Листопада 2009
22750
13 Листопада 2009
17:53

АМКУ дозволив Ігорю Суркісу придбати блок-пакет компанії, яка контролює ТЕТ

22750
АМКУ дозволив Ігорю Суркісу придбати блок-пакет компанії, яка контролює ТЕТ

Антимонопольний комітет України дозволив Ігорю Суркісу придбати понад 25% акцій компаній ALSTROM BUSINES CORP. (м. Роад Таун, Британські Віргінські острови).

 

Одночасно АМК дозволив ALSTROM BUSINES CORP.набути контроль над ТОВ «Телекомпанія «ТЕТ-ПРОДАКШН» та ЗАТ «Телекомпанія «ТЕТ».

 

Нагадаємо, влітку цього року було оголошено, що Ігор Коломойський отримав контрольну частку телеканалу «1+1» в обмін на доплату у $100 млн та 100% телекомпанії ТЕТ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22750
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ничего себе
5287 дн. тому
а какого тогда ушёл Тычина?
mark
5287 дн. тому
а нечего было Коломойскому после футбольного матча в Днепропетровске на Суркисов орать...
//
5288 дн. тому
Это одна из оффшорок СМЕ. То есть получается, что после сделки с Коломойским СМЕ получил не 100% ТЕТа, а 75%. А 25% остаются за Суркисами
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду