«Бурда-Україна» у 2010 році підвищить рекламні розцінки на 5-7%

21 Жовтня 2009
15842
21 Жовтня 2009
14:12

«Бурда-Україна» у 2010 році підвищить рекламні розцінки на 5-7%

15842
«Бурда-Україна» у  2010 році підвищить рекламні розцінки на 5-7%

Видавництво «Бурда-Україна» оголосило ціни на розміщення реклами у своїх виданнях на наступний рік. По більшості видань інфляція складе 5-7%, а в деяких проектах ціни залишаться на рівні цього року.

 

«К формированию цен на рекламу мы всегда подходим очень взвешенно, учитывая количественные и качественные показатели издания, рыночную конъюнктуру, макроэкономическую ситуацию в стране. Наметившаяся тенденция оживления рекламного рынка и существенный прирост  аудиторий одного номера практически всех наших изданий за последний год позволяют нам со сдержанным оптимизмом смотреть в будущее. Поэтому, невзирая на существенный рост производственной себестоимости полиграфической продукции, обусловленной ростом курса евро, и высокой инфляцией (около 13% по оценке МВФ), мы всего лишь на 5%-7% повысили цены на размещение рекламы в большинстве выпускаемых нами журналов, а для некоторых изданий изыскали возможность зафиксировать их на уровне 2009 года», - зазначає заступник генерального директора видавництва Андрій Вдовиченко.

 

«Бурда-Україна» видає понад 30 журналов, серед яких «Лиза», «АвтоМир», «Отдохни!», «Мой ребёнок», Playboy, MINI, Joy, Oops!.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15842
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду