ВД Perekhid запустив інтернет-проект про здоровий спосіб життя

22 Вересня 2009
38068
22 Вересня 2009
12:48

ВД Perekhid запустив інтернет-проект про здоровий спосіб життя

38068
ВД Perekhid запустив інтернет-проект про здоровий спосіб життя

Perekhid Publishing House запустив перший власний інтернет-проект Feel Good. Про це повідомляє прес-служба видавництва.

 

Сайт висвітлюватиме традиції здорового способу життя. Формат - освітньо-розважальний (edutainment). Аудиторією Feel Good є молоді та активні жінки, які регулярно користуються online-ресурсами для отримання інформації, спілкування з друзями та розваг.

 

До сайту увійшли сім тематичних розділів - «Здоров`я», «Краса», «Харчуванння», «Фітнес», «Малюки та мами», «Психологія» та «Подорожі». Щоденне наповнення скаладатимуть  авторські матеріали та архівні публікації з видання «Женский журнал «Здоровье».

 

«Мені б хотілося, щоб FeelGood став місцем постійної зустрічі дівчат, яких об`єднує прагнення здорового способу життя. Наша команда буде рада бачити їх в якості співавторів і навіть експертів! Я за те, щоб сайт від початку перебував у постійному контакті з читачками, створюючи комфортну атмосферу для корисного та приємного спілкування», - розповідає  керівник проекту FeelGood Ксенія Ульянкіна.

 

 

 

 

Крім публікацій, на сайті представлені інтерактивні інструменти: графік базальної температури, калькулятор для визначення калорійності свого раціону тощо. Також на Feel Good можна вести персональний блог та коментувати матеріали.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
38068
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
satyr
5334 дн. тому
зробили сайт для Росії? Дурдом якийсь.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду