«Сіті» запускає «Ресторанний гід»

7 Вересня 2009
16866
7 Вересня 2009
13:05

«Сіті» запускає «Ресторанний гід»

16866
«Сіті» запускає «Ресторанний гід»

7  вересня на телеканалі «Сіті» вийде новий проект власного виробництва  «Ресторанний гід». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Ресторанний гід» намагатиметься познайомити глядача з усіма ресторанними пропозиціями Києва та його околиць: «коронна» страва ресторанів,  ексклюзив від шеф-кухаря, спеціальні пропозиції, цінова політика у ресторані.

 

Окрім цього, у програмі подається інформація, як правильно їсти ту чи іншу страву. «Наприклад, грузинські хінкалі їдять руками, а японський місо-суп треба їсти не до, а разом із суші. Не менш важливо для нас розібратися й у барній та винній картах закладу, підібрати напій, що найкраще розкриє смак страви - у цьому ведучій допомагає персонал -сомельє, офіціант тощо», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Проект виходитиме з понеділка по четвер о 23.25 (повтор о 10:25).  Ведучою «Ресторанного гіду» стала Тетяна Костенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16866
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Nina
5357 дн. тому
Мабуть, що так, якщо й досі спілкуюся з Вами:)))))))
calman
5359 дн. тому
а ум - это не ваша чеснота))))
nina
5359 дн. тому
Що ж, культура спілкування з опонентами -- не Ваша чеснота:))))
calman
5359 дн. тому
а я пишу ровно так, как считаю нужным, и ваше мнение для меня отнюдь не авторитетно, как и ваша писанина)))
nina
5359 дн. тому
Було б дивно, якби Ви відповіли інакше:))))). У своєму коменті я мала на увазі інше: якщо ми вважаємо себе професіоналами і пишемо коменти у професійне поважне видання, то зауваження висловлюємо в іншій формі, дотримуючись правил етики проведення професійних дискусій, полемік, круглих столів тощо. Якщо ж у Вас виникає бажання перейти з професійної розмови на особистості -- шпальти преси з іншим забарвленням -- до Ваших послуг. До речі, про недопустимість коментів, де плутають особисте і професійне я вже писала, в тому числі й у Телекритиці -- див. статтю "Про собак, краватки і нове обличчя відділу дубляжу «Плюсів»".
calman
5359 дн. тому
to nina Если вы мне, то "подмышки" мне и не нужны, я сам "подмышками" могу выступать, но если люди профессионалы, то они им не потребуются. В отличие от Вас (судя по всему, вы и есть с Докаленковско-Кавецко-Богуковской компании))))) )
nina
5360 дн. тому
Неупередженість і коректність професіонала і просто вихованої людини видно неозброєним оком:)) А тому не переймайтеся -- Вам нічиї "подмышки" не загрожують...
calman
5360 дн. тому
Может таки "мисо-суп", а не місі-суп??? А, пресс-служба? Ну в общем, как обычно, пришел Докаленко, привел свою "команду" "профессионалов" , скоро каналу настанет конец, и Докаленко, "сделав все что мог", уйдет, захватив подмышку свою подругу Кавецкую и остальную компашку)))))))))))
всевидяче око
5360 дн. тому
для особливо обдарованих - читай перших чотири слова!
Алегарф
5360 дн. тому
А по какому каналу?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду