Суд за позовом Хмельницької міліції до «Моєї газети +» перенесено

16 Липня 2009
19277
16 Липня 2009
14:36

Суд за позовом Хмельницької міліції до «Моєї газети +» перенесено

19277
Суд за позовом Хмельницької міліції  до «Моєї газети +» перенесено

Засідання суду, на якому  розглядався позов Хмельницького міського відділу УМВС до «Моєї газети +», було перенесено на 23 вересня цього року. Суддя після тригодинної роботи змушений був закрити засідання, оскільки відповідачеві Ігорю Макарову стало погано.

 

«В Ігоря піднявся тиск, тому суддя переніс розгляд справи, - розповіла ТК головний редактор «Моєї газети +» Людмила Луніна. - Але Макаров встиг заявити, що не визнає звинувачень і вимагає проведення слідства з усіх своїх заяв. Він подаватиме зустрічний позов до Хмельницького міського відділу УМВС через те, що вони ще до рішення суду під час прес-конференції назвали його психічно хворим».

 

За словами пані Луніної цього разу судове засідання було закритим для преси.

 

Начальник відділу зв'язків із громадськістю МВС у Хмельницькій області Віктор Коверзюк зазначив ТК, що не буде коментувати дії Макарова.

 

«Якщо він хоче подавати на нас до  суду, то нехай подає», - сказав він.

 

Віктор Коверзюк зауважив, що не знає, чому засідання було закритим для преси.

 

«На попередньому журналісти були присутні», - сказав начальник відділу зв'язків із громадськістю МВС у Хмельницькій області.

 

Нагадаємо, що 25 березня 2009 року цього року вийшов позачерговий випуск видання, під назвою «Дело Макарова, или "Торжество закона" по-хмельницки», у якій громадянина Макаров розповів про те, як його катували у міліції. Після публікації головному редактору Людмилі Луніній почали погрожувати, а на газету МВС у Хмельницькій області подав позов за звинуваченням у наклепі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19277
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду