detector.media
16.07.2009 14:36
Суд за позовом Хмельницької міліції до «Моєї газети +» перенесено

Засідання суду, на якому  розглядався позов Хмельницького міського відділу УМВС до «Моєї газети +», було перенесено на 23 вересня цього року. Суддя після тригодинної роботи змушений був закрити засідання, оскільки відповідачеві Ігорю Макарову стало погано.

 

«В Ігоря піднявся тиск, тому суддя переніс розгляд справи, - розповіла ТК головний редактор «Моєї газети +» Людмила Луніна. - Але Макаров встиг заявити, що не визнає звинувачень і вимагає проведення слідства з усіх своїх заяв. Він подаватиме зустрічний позов до Хмельницького міського відділу УМВС через те, що вони ще до рішення суду під час прес-конференції назвали його психічно хворим».

 

За словами пані Луніної цього разу судове засідання було закритим для преси.

 

Начальник відділу зв'язків із громадськістю МВС у Хмельницькій області Віктор Коверзюк зазначив ТК, що не буде коментувати дії Макарова.

 

«Якщо він хоче подавати на нас до  суду, то нехай подає», - сказав він.

 

Віктор Коверзюк зауважив, що не знає, чому засідання було закритим для преси.

 

«На попередньому журналісти були присутні», - сказав начальник відділу зв'язків із громадськістю МВС у Хмельницькій області.

 

Нагадаємо, що 25 березня 2009 року цього року вийшов позачерговий випуск видання, під назвою «Дело Макарова, или "Торжество закона" по-хмельницки», у якій громадянина Макаров розповів про те, як його катували у міліції. Після публікації головному редактору Людмилі Луніній почали погрожувати, а на газету МВС у Хмельницькій області подав позов за звинуваченням у наклепі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY