ТОНІС оновлює програму «Життя» і готує до запуску нові проекти

12 Березня 2009
18872
12 Березня 2009
13:42

ТОНІС оновлює програму «Життя» і готує до запуску нові проекти

18872
ТОНІС оновлює програму «Життя» і готує до запуску нові проекти
Телеканал ТОНІС принципово оновлює формат програми «Життя». З 16 березня в ефірі замість щоденних 5-хвилиних сюжетів на екологічну тему буде виходити півторагодинна програма з сюжетом, гостем у студії та інтерактивними дзвінками. Вестиме оновлене «Життя» Олена Кирик, ведуча «Зеленої варти» (ТОНІС).
 
Коло тем програми також розшириться. «Відтепер програма розкриватиме тему «життя» у багатоманітності його проявів», - пояснила ТК керівник проекту Ірина Орловська.
 
Стартує програма 16 березня о 15.00, поки її хронометраж буде 24 хвилини. Першим гостем «Життя» стане Андрій Конеченков, головний редактор журналу «Зелена енергетика», а темою розмови стане відновлювальна енергетика. 
 
Під новий формат «Життя» створено і нову студію в головному офісі ТОНІСа на Тупикова (стиліст-дизайнер Ільяс Сахтара).
 
Також на каналі готується до виходу ще кілька студійних програм.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18872
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
NO
5517 дн. тому
ну и дрянь эта ваша "заливная рыба". Программа все хуже, переформат называется. зато время неудоьное не так засоряет эфир ))
аналитик
5524 дн. тому
хороший топ-менеджер должен уметь аргументировать и убеждать ,что хорошо, а что... несмотрибельность канала
Сергій
5524 дн. тому
Тузов, тут не винний. Хозяїн не знае чого хоче. працював на інших каналах.але такого не бачив. Як музику.так і танці замовляє хозяїн. за кожним пук. треба бігти до него... А він сегодні так.а завтра, інше.На канал грошей не дає,а все хоче.... Тому канал у такій Ж..
НеТузов - 111
5525 дн. тому
Вас що, приклад газеты "24" нычому не навчив? Будете плескати дурню, і вас закриють нафіг!
111
5525 дн. тому
Горбатого могила справить. Доки Тузов буде керувати ТОНІСом то там розвитку не буде ніякого. Бо Тузову треба ж кредит за машину виплачувати+він реально розуміє, що після ТОНІСа всі канали йому жорогу закриють і тоді закінчиться його телевізійна кар"єра.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду