5 канал запускає цикл програм «Майдан. Якою бути Україні»

11 Березня 2009
23835
11 Березня 2009
22:31

5 канал запускає цикл програм «Майдан. Якою бути Україні»

23835
5 канал запускає цикл програм «Майдан. Якою бути Україні»
22 березня о 19.30 на 5 каналі стартує цикл програм «Майдан. Якою бути Україні» за участі провідних політичних сил України.
 
Проект виходитиме у прямому ефірі, увага в ньому зосереджуватиметься навколо соціально важливих тем. Зокрема, учасникам першої програми пропонують відповісти на чотири головних запитання:
 
«Парламентська чи президентська. В якій країні нам жити?
Не кажіть нам – "все буде добре". Поясніть переконливо, які саме зміни робитиме ваша політична сила у соціальних напрямах і чому вони можуть бути ефективними?
Економіка України. Доведіть, що маєте право розпоряджатись нашими грошима, які реформи потрібні країні?
Росія. Америка. Схід. Захід. Вектор зовнішньої політики, куди рухаєтесь ви? Куди рухатись нам?».
 
Кожному запитанню буде присвячено 20-хвилинний блок. У програмі відбуватимуться прямі включення з Хрещатика, які триватимуть утричі довше, ніж у звичайній програмі «Майдан». За словами ведучого Павла Кужеєва, у програмі  «політики не сперечатимуться один з одним, а триматимуть відповідь перед своїми виборцями. Ми вимагаємо чітких та обґрунтованих пропозицій політиків, втілення яких медіа та громадяни зможуть вимагати від політичних сил щодня, а не від виборів до виборів».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23835
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Володимир
5539 дн. тому
Кужеєв толковий ведучий і весь час удосконалюється. Програма має бути цікава, та от питання потрібні не тільки з Хрещатика, а з Харкова, Донецька, Дніпропетровська, Запоріжжя із усіх регіонів почергово. Тоді буде зрозумілою і палітра існуючих в суспільстві настроїв, і погляди різних вікових груп, а ще треба для аналізу підключити фахових не продажних соціологів, і тоді стане ясно те, що не зрозуміли за трьох Президентів, що будувати і як.
скептик
5539 дн. тому
... а на Крещатике Яна Конотоп по прежнему будет собирать вокруг себя прооранжевых нацио-дебилов,которые,как обычно,будут плевать в сторону России,обличать коммунистов и регионалов,требовать ,,від президента рішучих дій" и т.д..
LG
5539 дн. тому
Интересно, а другие слова, кроме "Майдан", на 5 канале знают? Или их как ударило в 2004, так до сих пор не отошли, болезные...
3 раза ха
5539 дн. тому
За словами ведучого Павла Кужеєва, у програмі «політики не сперечатимуться один з одним, а триматимуть відповідь перед своїми виборцями. Ми вимагаємо чітких та обґрунтованих пропозицій політиків, втілення яких медіа та громадяни зможуть вимагати від політичних сил щодня, а не від виборів до виборів». ХАхаха
5540 дн. тому
ага. журнал Контракти вже зробив {CENSORED} на цю тем
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду