10-й Київський міжнародний фестиваль реклами розпочав прийом робіт

16 Лютого 2009
13517
16 Лютого 2009
10:28

10-й Київський міжнародний фестиваль реклами розпочав прийом робіт

13517
10-й Київський міжнародний фестиваль реклами розпочав прийом робіт
Розпочався прийом робіт на 10-й Київський міжнародний фестиваль реклами. Про це повідомляє оновлений сайт КМФР.
 
Власне, ювілейні фестивальні заходи проходитимуть з 27 по 29 травня. Реєстрація і оплата конкурсних робіт і заяв на акредитацію триває до 24 квітня (за пільговим тарифом – до 31 березня). Останній термін прийому (доставка в оргкомітет) зразків конкурсних робіт – 30 квітня. Перший попередній етап роботи журі КМФР відбудеться з 10 по 20 травня.
 
Фірмовий стиль 10-го фестивалю розробило київське дизайн-бюро «Артель Артьомових». Цього року конкурсна програма КМФР не зазнає суттєвих змін, за винятком конкурсу «Постери. Плакати. Транзитна реклама», який буде дещо розширеним, а в назві з’явиться додаток Out of Home (ООН).
 
Креативне журі КМФР у 2009 році очолить італієць Серджіо Родріґес (Sergio Rodriguez) – креативний директор Leo Burnett and Arc Italy, член міжнародної креативної ради  Leo Burnett. У 2007 році його реклама пральної машини Ariston «Підводний світ» зібрала більше 35 міжнародних нагород, включно із золотим левом у Каннах і Grand Clio. З 2000 по 2004 рік його роботи завоювали 5 Каннських левів, 5 нагорад Epica, 7 Eurobest awards і 1 D&AD Yellow Pencil. Також пан Родріґес – автор незалежного короткометражного фільму Eternal Skin («Вічна шкіра»), що завоював одну золоту і 24 інших міжнародних нагород у 2006 році.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13517
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду