Олег Скрипка: НТКУ висунула «ВВ» на «Євробачення» за власною ініціативою

23 Січня 2009
18703
23 Січня 2009
10:15

Олег Скрипка: НТКУ висунула «ВВ» на «Євробачення» за власною ініціативою

18703
Олег Скрипка: НТКУ висунула «ВВ» на «Євробачення» за власною ініціативою
Лідер рок-групи «Воплі Відоплясова» («ВВ») Олег Скрипка стверджує, що група не подавала заявки на участь у міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення». Про це він сказав газеті «Високий замок».
 
«Так, “ВВ” є у списку кандидатів на участь у “Євробаченні”, який оприлюднила Національна телекомпанія України, але це не ми виступили із бажанням їхати на цей конкурс, а НТКУ звернулася до нас із пропозицією податися. Ми наразі думаємо і особливих намірів щодо “Євробачення” не маємо…», - пояснив Олег Скрипка. Тим часом заступник директора творчого об’єднання музичних та розважальних програм НТКУ Тетяна Іванова наголосила, що група офіційно подала заявку. «НТКУ цю заявку прийняла, зареєструвала. Юридичний факт наявності заявки від Олега Скрипки та “ВВ” є. А хто з ким спілкувався, домовлявся, мені невідомо. Якщо “ВВ” ще думають, то, звісно, можуть і передумати… Та наразі документів ніхто не забрав», - сказала пані Іванова.

Як повідомила прес-служба НТКУ, 8 лютого 2009 року журі, склад якого буде визначений наступного тижня, обере 15 фіналістів Національного відбору «Євробачення-2009», а 1 березня буде обраний представник від України на Пісенний конкурс «Євробачення-2009». Загалом у національному відборі візьмуть участь 63 групи та виконавці (повний перелік). Серед них є представник Франції Жіль Емманюель, Росій – Олександр Панайотов,  відомі українські виконавці Світлана Лобода, «НеАнгели», 4Kings, NiKiTa, Василь Бондарчук, «Авіатор», «А.Р.М.І.Я», а також такі українські виконавці, як Торі Джой (місто Київ), Іра Пойзон/Повзун Ірина (місто Київ), Анна Сакре/Данилюк Анна (м.Київ), NIKOLE (м.Київ) та Маня (м.Київ).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18703
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду