Програма Наталії Розинської «Знайдемо вихід» стала лауреатом фестивалю «Золотий Георгій»

10 Листопада 2008
21660
10 Листопада 2008
18:29

Програма Наталії Розинської «Знайдемо вихід» стала лауреатом фестивалю «Золотий Георгій»

21660
Програма Наталії Розинської «Знайдемо вихід» стала лауреатом фестивалю «Золотий Георгій»
Творці соціальної програми «Знайдемо вихід» (НТКУ) Наталія Розинська (автор і ведуча) та Світлана Уманська (журналіст) отримали дипломи лауреатів IX Міжнародного фестивалю фільмів та телерадіопрограм на правову та правоохоронну тематику «Золотий Георгій-2008». Визнання міжнародного журі фестивалю отримала програма, присвячена катастрофічній повені на Закарпатті. Сам проект було відзначено «Великою Георгіївською стрічкою» в номінації «Порятунок людини».
 
Нагороди вручив голова оргкомітету фестивалю Олександр Пугачов під час сьогоднішнього брифінгу оргкомітету у агенції «Укрінформ».
 
У розмові з кореспондентом «ТК» пані Розинська зазначила, що на основі відзнятих під час повені матеріалів планується зробити ще один випуск «Знайдемо вихід», цього разу присвячений екологічним першопричинам трагедії, а також оформити повноцінний документальний фільм «Темна вода». «Я думаю, що ще до Нового року я зроблю презентацію цього фільму власними силами у кінотеатрі "Київ", а пізніше цей фільм буде показаний в ефірі Національної телекомпанії – принаймні, про це ми говорили з президентом НТКУ, і він підтримує ідею» - сказала Наталія Розинська.
 
Довідка:
Міжнародний фестиваль фільмів та телерадіопрограм на правову та правоохоронну тематику «Золотий Георгій» проходить щорічно. Фактично фестиваль триває цілий рік, а під час «офіційного проведення» проходять перш за все нагородження переможців по номінаціях.
 
Тематика конкурсної програми – взаємовідносини суспільства з правоохоронними та силовими структурами. Участь у конкурсній програмі беруть телекомпанії відомчі прес-служби, продюсерські центри, режисери, сценаристи, журналісти, правозахисні громадські організації. Нагороди фестивалю присуджує Міжнародне журі.
 
Офіційний сайт фестивалю – http://zg.kiev.ua
 
Наступний, десятий ювілейний Міжнародний фестиваль фільмів та телерадіопрограм на правову та правоохоронну тематику «Золотий Георгій» пройде в Києві 21-23 травня 2009 року.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21660
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду