detector.media
10.11.2008 18:29
Програма Наталії Розинської «Знайдемо вихід» стала лауреатом фестивалю «Золотий Георгій»
Творці соціальної програми «Знайдемо вихід» (НТКУ) Наталія Розинська (автор і ведуча) та Світлана Уманська (журналіст) отримали дипломи лауреатів IX Міжнародного фестивалю фільмів та телерадіопрограм на правову та правоохоронну тематику «Золотий Георгій-2008». Визнання міжнародного журі фестивалю отримала програма, присвячена катастрофічній повені на Закарпатті. Сам проект було відзначено «Великою Георгіївською стрічкою» в номінації «Порятунок людини».
 
Нагороди вручив голова оргкомітету фестивалю Олександр Пугачов під час сьогоднішнього брифінгу оргкомітету у агенції «Укрінформ».
 
У розмові з кореспондентом «ТК» пані Розинська зазначила, що на основі відзнятих під час повені матеріалів планується зробити ще один випуск «Знайдемо вихід», цього разу присвячений екологічним першопричинам трагедії, а також оформити повноцінний документальний фільм «Темна вода». «Я думаю, що ще до Нового року я зроблю презентацію цього фільму власними силами у кінотеатрі "Київ", а пізніше цей фільм буде показаний в ефірі Національної телекомпанії – принаймні, про це ми говорили з президентом НТКУ, і він підтримує ідею» - сказала Наталія Розинська.
 
Довідка:
Міжнародний фестиваль фільмів та телерадіопрограм на правову та правоохоронну тематику «Золотий Георгій» проходить щорічно. Фактично фестиваль триває цілий рік, а під час «офіційного проведення» проходять перш за все нагородження переможців по номінаціях.
 
Тематика конкурсної програми – взаємовідносини суспільства з правоохоронними та силовими структурами. Участь у конкурсній програмі беруть телекомпанії відомчі прес-служби, продюсерські центри, режисери, сценаристи, журналісти, правозахисні громадські організації. Нагороди фестивалю присуджує Міжнародне журі.
 
Офіційний сайт фестивалю – http://zg.kiev.ua
 
Наступний, десятий ювілейний Міжнародний фестиваль фільмів та телерадіопрограм на правову та правоохоронну тематику «Золотий Георгій» пройде в Києві 21-23 травня 2009 року.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY