З 1 листопада на НТН – новий сезон: «Правда життя», «Великі афери», «Агенти впливу»…

21 Жовтня 2008
16497
21 Жовтня 2008
17:07

З 1 листопада на НТН – новий сезон: «Правда життя», «Великі афери», «Агенти впливу»…

16497
З 1 листопада на НТН – новий сезон: «Правда життя», «Великі афери», «Агенти впливу»…
1 листопада на телеканалі НТН розпочнеться новий сезон. Про це «Детектор медіа» повідомив виконавчий продюсер каналу Олександр Мельничук.
 
За його словами, на початку листопада в ефірі каналу з’являться нові проекти «Правда життя» та «Великі афери», а також оновлені «Агенти впливу», «Легенди бандитської Одеси» та «Речовий доказ».
 
Керівник редакції публіцистичних проектів НТН Кирило Лукеренко повідомив «ТК», що «Правда життя» - це 26-хвилинна документальна програма. «Концепція цього проекту в тому, що в кожного своя правда. Ми намагаємось знаходити суперечливі ситуації і враховувати точку зору всіх учасників. Перший наш фільм присвячений проблемі усиновлення дітей за кордоном та в Україні», - розповів він.
 
У проекті «Великі афери» журналісти НТН намагатимуться реконструювати найцікавіші афери минулого. «Наприклад, на початку ХХ століття один французький махінатор намагався продати Ейфелеву вежу, зробив це й отримав непогані гроші. Наші журналісти і сценаристи намагаються зробити щось подібне в умовах сучасної України. Що саме вони намагаються продати – поки що таємниця», - розповів Кирило Лукеренко.
 
За його словами, збільшено фінансування проектів «Речовий доказ» та «Легенди бандитської Одеси», що дозволить зробити програми цікавішими. «Тепер люди мають змогу їздити у відрядження, краще заохочуються і намагаються якісніше працювати. «Речовий доказ» - проект, дотичний до «Свідка», бо ті теми, що опиняються в екстремальних новинах, можуть бути краще розкриті у 26-хвилинному документальному фільмі», - каже Кирило Лукеренко. Перша програма – про те, як камери відеоспостереження допомагають розкривати злочини – вже готова.
 
Продовження циклу документальних фільмів «Легенди бандитської Одеси» охоплюватиме період з 1917 до 1930-х років. «Це будуть як кримінальні, так і менш кримінальні легенди», - зауважив пан Лукеренко.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16497
Читайте також
01.09.2009 14:43
Виктория Аронова, «Газета по-киевски»
52 229
02.10.2008 12:09
Наталія Данькова
15 373
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
брателла
5667 дн. тому
Чьо-на, клёвый конал!!! МЫ сБРАТКАМИ смотрем!!! Мало тока образоватильных прогграм - типа: "Как отключать автосигнализацею с помощю использованнава шприца" или "Азы гоп-стопа!" Ждём! Реальна...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду