detector.media
21.10.2008 17:07
З 1 листопада на НТН – новий сезон: «Правда життя», «Великі афери», «Агенти впливу»…
1 листопада на телеканалі НТН розпочнеться новий сезон. Про це «Детектор медіа» повідомив виконавчий продюсер каналу Олександр Мельничук.
 
За його словами, на початку листопада в ефірі каналу з’являться нові проекти «Правда життя» та «Великі афери», а також оновлені «Агенти впливу», «Легенди бандитської Одеси» та «Речовий доказ».
 
Керівник редакції публіцистичних проектів НТН Кирило Лукеренко повідомив «ТК», що «Правда життя» - це 26-хвилинна документальна програма. «Концепція цього проекту в тому, що в кожного своя правда. Ми намагаємось знаходити суперечливі ситуації і враховувати точку зору всіх учасників. Перший наш фільм присвячений проблемі усиновлення дітей за кордоном та в Україні», - розповів він.
 
У проекті «Великі афери» журналісти НТН намагатимуться реконструювати найцікавіші афери минулого. «Наприклад, на початку ХХ століття один французький махінатор намагався продати Ейфелеву вежу, зробив це й отримав непогані гроші. Наші журналісти і сценаристи намагаються зробити щось подібне в умовах сучасної України. Що саме вони намагаються продати – поки що таємниця», - розповів Кирило Лукеренко.
 
За його словами, збільшено фінансування проектів «Речовий доказ» та «Легенди бандитської Одеси», що дозволить зробити програми цікавішими. «Тепер люди мають змогу їздити у відрядження, краще заохочуються і намагаються якісніше працювати. «Речовий доказ» - проект, дотичний до «Свідка», бо ті теми, що опиняються в екстремальних новинах, можуть бути краще розкриті у 26-хвилинному документальному фільмі», - каже Кирило Лукеренко. Перша програма – про те, як камери відеоспостереження допомагають розкривати злочини – вже готова.
 
Продовження циклу документальних фільмів «Легенди бандитської Одеси» охоплюватиме період з 1917 до 1930-х років. «Це будуть як кримінальні, так і менш кримінальні легенди», - зауважив пан Лукеренко.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY