Олександр Ільяшенко керуватиме медіапроектами Едуарда Прутніка

30 Вересня 2008
19853
30 Вересня 2008
14:48

Олександр Ільяшенко керуватиме медіапроектами Едуарда Прутніка

19853
Олександр Ільяшенко керуватиме медіапроектами Едуарда Прутніка
Виконавчий директор телеканалу НТН Олександр Ільяшенко 1 жовтня покидає канал. Про це «Детектор медіа» повідомив сам пан Ільяшенко, про чий намір звільнитись «Детектор медіа» вже писала.
 
За словами Ільяшенка, з початку жовтня він очолить компанію «Капіталінвест», якій раніше належав контрольний пакет телеканалу НТН, і яку пов’язують із народним депутатом України Едуардом Прутніком.
 
«Капіталінвест» керує медійними активами у сфері цифрового, супутникового телебачення та друкованих ЗМІ. Ці активи Олександр Ільяшенко обіцяє назвати згодом.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19853
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
//
5503 дн. тому
Глеб,залогинтесь.
дрюг
5685 дн. тому
ОКАЗЫВАЕТСЯ ОНО ВСЕ ЖЕ ТОНЕТ!!!!!
5686 дн. тому
А что в капиталинвесте тоже можно получать безумные откаты? Иначе Иляшенко туда бы не пошел. Меня этот человек вообще восхищает. Ничего не умеет, ничего не знает, полная бездарность, но ключик к Прутнику имеет. НТНу теперь работать будет легче.
Ира
5686 дн. тому
Александр классный менеджер и хороший человек. Удачи!!!
2
5687 дн. тому
А чому тепер? Йому вже давно гаплик!
1
5687 дн. тому
гаплык теперь НТНу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду