ТРК «Київ» планує збільшити аудиторію вдвічі й починає експансію на регіони

11 Вересня 2008
5077
11 Вересня 2008
09:41

ТРК «Київ» планує збільшити аудиторію вдвічі й починає експансію на регіони

5077
ТРК «Київ» планує збільшити аудиторію вдвічі й починає експансію на регіони
Менеджмент ТРК «Київ» у новому сезоні поставив собі за завдання збільшити аудиторію каналу удвічі. Про це на прес-конференції оголосив керівник умовного «Київського медіахолдингу» Казбек Бектурсунов.
 
На запитання «ТК», на яку аудиторію орієнтується «Київ» генеральний продюсер каналу Андрій Бенкендорф відповів, що проведені дослідження показують, що 41% глядачів каналу становлять жінки віком 45+, а 23% – чоловіки 45+. «Ми хочемо опустити вікову планку до 38+», – зазначив він. «Якщо намалювати картину аудиторії за статтю й віком телеканалу Київ” та “Інтера”, то вони ідентичні. Але в нас вона компактніша (це – кияни), тому нам її простіше омолодити, ніж “Інтеру”», – запевнив «ТК» Казбек Бектурсунов.
 
Крім того, канал хоче охопити покриттям усю Україну. «Ми активно ведемо переговори й укладаємо угоди з регіональними ретрансляторами, з регіональними кабельними мережами й регіональними телеканалами аж до викупу ефіру та викупу самих телеканалів. Нас уже ретранслюють в Одесі – у повному обсязі в ефірі (у кабелі ми є всюди). Нещодавно наше технічне покриття було 27%, після того, як почали заходити в ефір – уже 32-33%. Незабаром ми візьмемо Харків. До кінця року ми покриємо всі ключові обласні центри», – розповів Казбек Бектурсунов.
 
За словами в. о. гендиректора ТРК «Київ» Дмитра Джангірова, канал поступово виходить з тяжкого фінансового становища як за рахунок додаткового бюджетного фінансування, так і за рахунок збільшення надходжень від рекламодавців. «Попередній склад Київради зменшив бюджет телеканалу втричі: з 18,6 млн. грн. до 6,4 млн. грн. З урахуванням медіаінфляції це вчетверо менше. Ці гроші закінчилися вже протягом першого кварталу. З приходом нового складу ради був прийнятий нормальний бюджет. Позаяк залишилися певні борги. У серпні – на початку вересня ми ще вирішували деякі проблеми, запевняю, що до кінця цього місяця їх буде вирішено і фінансове становище каналу буде абсолютно стабільним», – наголосив пан Джангіров.
 
За словами комерційного директора так званого «Київського медіахолдингу» Олексія Малишева, ТРК «Київ» орієнтується на два види рекламодавців. Це традиційний міський рекламодавець – той, що зацікавлений у столичному покупці. І другий сегмент – національний і транснаціональний рекламодавець. Для цього підписано угоду із сейлз-хаусом «Сфера-ТВ» про співпрацю до кінця поточного року з можливістю пролонгації на наступний. «Рік тому з нами сейлз-хауси не хотіли навіть розмовляти. А зараз у нас в опціоні стояли ВІ-Пріоритет” і “Сфера-ТВ”. Остання перемогла не тому, що краща, а тому, що за підсумками кінця цього року можна пролонгувати угоду або кудись піти. Від “Сфери” піти до “ВІ-Пріоритет” можна, а навпаки – смішно. Тому ми обрали цей сейлз-хаус», – пояснив «ТК» Казбек Бектурсунов. Нагадаємо, що раніше телеканал співпрацював з домом продажів Maxximum Advertising, що спеціалізується на роботі з нішевими каналами.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5077
Теги:
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
дмитрий
5695 дн. тому
НА КАКОМ КАНАЛЕ В ХАРЬКОВЕ?
мистр
5704 дн. тому
Ой, кажется это чудище обло из бывшего Понедельника отозвалось. Чур меня, {CENSORED} из Открытого Космоса...
To містр
5705 дн. тому
Ты, потомок Великого Хама подохнешь раньше -- от зависти и собственной бездарности
містр
5705 дн. тому
Потомок шефа жандармов займется экспансией лавочки "Космос Батый ТВ" во временно свободные от бектурсуна, джангира и других батыев районы. Ох, ребята, будете помирати-ото попосоваєте ногами...
марсель Гонсалес
5705 дн. тому
Я че то не понял. в эфире Харькова вещать будут или кабель?
Тетя
5706 дн. тому
Ню-ню...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду