Міноборони планує знімати художній фільм за $20 млн.

25 Квітня 2008
11406
25 Квітня 2008
14:49

Міноборони планує знімати художній фільм за $20 млн.

11406
Міноборони планує знімати художній фільм за $20 млн.
Міністерство оборони України розробляє проект художнього фільму з бюджетом не менше 20 млн. доларів. Про це «ТК» розповів Владлен Литвиненко, директор Центральної телерадіостудії Міністерства оборони України.
 
За його словами, цей проект планується запустити у виробництво наступного року: «Ми розуміємо, що кіно – це найідеальніший засіб для пропаганди та агітації. Тому вже сьогодні ми розглядаємо декілька сценаріїв і наступного року розпочнемо зйомки цього художнього фільму».
 
Поки деталі та тема проекту не розголошуються. Але точно відомо, що держава частково фінансуватиме цей проект.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11406
Читайте також
02.07.2009 08:32
Вячеслав Головченко
, для «Детектор медіа»
7 115
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Янукович
5855 дн. тому
Про українських козаків - муть, а про кацапських кадетів - те, що треба. З такими громадянами цій державі ніякі фільми не допоможуть.
:-)
5855 дн. тому
и п'ятирічка не пройшла, як вони дотямили до цього
5855 дн. тому
Опять какая-то муть про козацтво, наверное.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду