«Україна» запускає прямоефірне музичне шоу за британським форматом

22 Березня 2008
28683
22 Березня 2008
18:21

«Україна» запускає прямоефірне музичне шоу за британським форматом

28683
«Україна» запускає прямоефірне музичне шоу за британським форматом
6 квітня в ефірі телеканалу «Україна» стартує нове музично-розважальне шоу «Телезірка-Superзірка», повідомляє «Медіабізнес». Вестимуть програму, яка виходитиме у прямому ефірі щонеділі о 20.00, російський шоумен Андрій Малахов та співачка Ганна Седокова.
 
Формат програми придбаний у британського формату ITV, його оригінальна назва - Soapstar Superstar («Мильна зірка – суперзірка»). Як повідомляє «Медіабізнес», за власною інформацією видання, це буде один із найдорожчих проектів на українському телебаченні.
 
У новому шоу актoри серіалів виконуватимуть наживо популярні українські та зарубіжні хіти. Згідно із правилами шоу, після оприлюднення результатів голосування дві зірки, що набирають найменше голосів, стають кандидатами на вибування з шоу. Хто з них залишиться, вирішують глядачі шляхом голосування. Членами журі виступатимуть «авторитетні люди із світу музики та шоу-бізнесу».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28683
Читайте також
11.04.2008 12:25
Костя Гнатенко
29 456
25.03.2008 21:09
Наталія Данькова
30 324
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ЛОГО
5866 дн. тому
завжди раді прогресивним думкам! дякуємо панові Пилипу
Пилип з конопель
5878 дн. тому
А чего еще ждать от донецкого телеканала? Познавательных програм о событиях мировой музыке, трансляций концертов из Карнеги-холла или Олимпии, рецензий и обзоров наиболее авторитетных музыкальных экспертов? Нефиг! Хавайте очередную порцию гламура для плебса - под прикрытием Всепобеждающего Рейтинга и в исполнении лидеров хит-парада "Убей последнюю извилину - стань телеведущим". Особенно интересно, по какому принципу будут определять "українські хіти"? Не с помощью ли чартов Русского радио, которое возьмут в информационные спонсоры проекта? Сволочи! Топ-менеджменту пора морду бить привселюдно...
ддд
5878 дн. тому
Буде щось подібне до "Двох зірок" на ОРТ? До речі, як потрапити на шоу каналу "Україна" "Яка то мелодія"?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду