Оператор кабельних телемереж компанія ВОЛЯ визначила найпопулярніші телеканали серед своїх абонентів

25 Липня 2002
931
25 Липня 2002
09:36

Оператор кабельних телемереж компанія ВОЛЯ визначила найпопулярніші телеканали серед своїх абонентів

931
Оператор кабельних телемереж компанія ВОЛЯ визначила найпопулярніші телеканали серед своїх абонентів
Уперше в історії вітчизняного кабельного телебачення найбільшим оператором кабельних телевізійних мереж Києва, компанією ВОЛЯ, було проведене дослідження уподобань абонентів для визначення популярності телеканалів. У результаті опитування було визначено список найбільш привабливих для абонентів телеканалів (за абеткою):

1+1

ICTV

ГРАВІС

ГРАВІС/НТУ

ІВК

ІНТЕР/КДТРК

КТМ

М1

Новий канал

ОРТ Международный

СТБ

ТОНІС/НАРТ

ТРК КИЇВ/ТЕТ

УТ-1

Таким чином, ці канали сформують основу пакету у вузькополосних мережах.

Опитування проводилося серед абонентів послуги аналогового кабельного телебачення (Воля Кабель) у вузькополосних мережах. На початку липня всім абонентам, які знаходяться у зоні вузькополосних мереж, було розіслано квитанції для оплати з переліком телеканалів, що є доступними для перегляду в Києві. Абонентам кабельного телебачення пропонувалося позначити телеканали, що становлять для них найменший інтерес. Після оплати послуг відривна частина квитанції із відповідями надходила до абонентського відділу компанії. В опитуванні взяло участь понад 350 тис. абонентів. До центру обслуговування абонентів компанії ВОЛЯ (тел. 8 (044) 568-1855) із питаннями про опитування звернулося більше 2 тисяч абонентів.

В опитуванні, що проводилося на інформаційному порталі ВОЛЯ (www.volia.com) за адресою http://tv-opros.volia.com/ с 12 по 25 липня, взяло участь понад 1000 відвідувачів.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
931
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду