detector.media
25.07.2002 09:36
Оператор кабельних телемереж компанія ВОЛЯ визначила найпопулярніші телеканали серед своїх абонентів
Уперше в історії вітчизняного кабельного телебачення найбільшим оператором кабельних телевізійних мереж Києва, компанією ВОЛЯ, було проведене дослідження уподобань абонентів для визначення популярності телеканалів. У результаті опитування було визначено список найбільш привабливих для абонентів телеканалів (за абеткою):

1+1

ICTV

ГРАВІС

ГРАВІС/НТУ

ІВК

ІНТЕР/КДТРК

КТМ

М1

Новий канал

ОРТ Международный

СТБ

ТОНІС/НАРТ

ТРК КИЇВ/ТЕТ

УТ-1

Таким чином, ці канали сформують основу пакету у вузькополосних мережах.

Опитування проводилося серед абонентів послуги аналогового кабельного телебачення (Воля Кабель) у вузькополосних мережах. На початку липня всім абонентам, які знаходяться у зоні вузькополосних мереж, було розіслано квитанції для оплати з переліком телеканалів, що є доступними для перегляду в Києві. Абонентам кабельного телебачення пропонувалося позначити телеканали, що становлять для них найменший інтерес. Після оплати послуг відривна частина квитанції із відповідями надходила до абонентського відділу компанії. В опитуванні взяло участь понад 350 тис. абонентів. До центру обслуговування абонентів компанії ВОЛЯ (тел. 8 (044) 568-1855) із питаннями про опитування звернулося більше 2 тисяч абонентів.

В опитуванні, що проводилося на інформаційному порталі ВОЛЯ (www.volia.com) за адресою http://tv-opros.volia.com/ с 12 по 25 липня, взяло участь понад 1000 відвідувачів.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY