«1+1» оголосив конкурс на найкращий сценарій мультфільму з тіста

«1+1» оголосив конкурс на найкращий сценарій мультфільму з тіста

7 Червня 2013
22744
7 Червня 2013
17:07

«1+1» оголосив конкурс на найкращий сценарій мультфільму з тіста

22744
«1+1» оголосив конкурс на найкращий сценарій мультфільму з тіста
«1+1» оголосив конкурс на найкращий сценарій мультфільму з тіста

У рамках проекту «Великий пекарський турнір» телеканал «1+1» вирішив створити яскравий та добрий 30-секундний мультфільм з тіста. Передбачається, що героїв стрічки вигадають глядачі. Анімувати мультфільм будуть зірки телеканалу та переможець конкурсу сценаріїв. Про це повідомляє прес-служба «1+1».

 

Щоб узяти участь у змаганні на найкращий сценарій, достатньо детально описати героїв мультфільму, місце події та пригоди учасників і надіслати всі ідеї на адресу konkurs@1plus1.tv

 

Сценарії приймаються до 17 червня включно. Переможець візьме участь у зйомках мультфільму, познайомиться з ведучими «1+1» і отримає сувенір на згадку від телеканалу та проекту «Великий пекарський турнір».

 

Зйомки кулінарного реаліті-шоу «Великий пекарський турнір» уже почались. У загальнонаціональному конкурсі на найкращу випічку змагаються 12 учасників-аматорів. Контролювати весь кулінарний процес та куштувати випічку будуть професіонали: сербський шеф-кухар Серж Маркович, кондитер міжнародного рівня з досвідом роботи у Франції та США Катерина Агронік, спеціаліст з технологій кулінарії Ольга Ганущак.

 

Нагадаємо, що ведучим проекту став Юрій Горбунов. Показати нове реаліті-шоу канал планує восени.

 

Оригінальний формат The Great British Bake off належить компанії BBC. Шоу вже адаптовано у Франції, Бельгії та Данії, а у 2013 році проект запускається у США, Австралії, Норвегії, Польщі та Україні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22744
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду