detector.media
07.06.2013 17:07
«1+1» оголосив конкурс на найкращий сценарій мультфільму з тіста
«1+1» оголосив конкурс на найкращий сценарій мультфільму з тіста

У рамках проекту «Великий пекарський турнір» телеканал «1+1» вирішив створити яскравий та добрий 30-секундний мультфільм з тіста. Передбачається, що героїв стрічки вигадають глядачі. Анімувати мультфільм будуть зірки телеканалу та переможець конкурсу сценаріїв. Про це повідомляє прес-служба «1+1».

 

Щоб узяти участь у змаганні на найкращий сценарій, достатньо детально описати героїв мультфільму, місце події та пригоди учасників і надіслати всі ідеї на адресу konkurs@1plus1.tv

 

Сценарії приймаються до 17 червня включно. Переможець візьме участь у зйомках мультфільму, познайомиться з ведучими «1+1» і отримає сувенір на згадку від телеканалу та проекту «Великий пекарський турнір».

 

Зйомки кулінарного реаліті-шоу «Великий пекарський турнір» уже почались. У загальнонаціональному конкурсі на найкращу випічку змагаються 12 учасників-аматорів. Контролювати весь кулінарний процес та куштувати випічку будуть професіонали: сербський шеф-кухар Серж Маркович, кондитер міжнародного рівня з досвідом роботи у Франції та США Катерина Агронік, спеціаліст з технологій кулінарії Ольга Ганущак.

 

Нагадаємо, що ведучим проекту став Юрій Горбунов. Показати нове реаліті-шоу канал планує восени.

 

Оригінальний формат The Great British Bake off належить компанії BBC. Шоу вже адаптовано у Франції, Бельгії та Данії, а у 2013 році проект запускається у США, Австралії, Норвегії, Польщі та Україні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY