Анна Степанець вестиме на «112 Україна» ще дві студії

Анна Степанець вестиме на «112 Україна» ще дві студії

14 Квітня 2015
8896
14 Квітня 2015
12:36

Анна Степанець вестиме на «112 Україна» ще дві студії

8896
Анна Степанець вестиме на «112 Україна» ще дві студії
Анна Степанець вестиме на «112 Україна» ще дві студії

Телеведуча Анна Степанець вестиме програми власного виробництва телеканалу «112 Україна» «Воєнний щоденник» і «Чиста політика». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Її співведучими за обома проектами є Олексій Ананов, Василь Голованов та Алла Щоличева. Василь Голованов веде з понеділка по п'ятницю, Олексій Ананов - по суботах і неділях. З ними один тиждень з понеділка по неділю працює Алла Щоличева, інший тиждень - Анна Степанець.

 

Програма «Воєнний щоденник» виходить на телеканалі «112 Україна» щодня о 21.20 і розповідає про події в Донбасі.

 

«Для мене самої зрозуміле і важливе головне завдання програмиоєнний щоденник"- дати розуміння того, що відбувається на Сході України. Зібрати експертів, які можуть доступно описати стратегію і тактику боїв, якось спрогнозувати ситуацію. Але ще одне головне завдання цієї програми - підтримати хлопців, які знаходяться на Сході, дати їм відчуття і розуміння того, що ми доносимо інформацію про їхні проблеми до політиків, чиновників - усіх тих, хто приходить до нас в ефір, дивиться наш телеканал і хто, головне, може ці проблеми вирішити або якось вплинути на ситуацію. По-моєму, ми - єдині, хто все це разом робить», - зазначає пані Степанець.

 

Програма «Чиста політика» також щоденна - її канал показує о 20.20.

 

«Про політику сказано вже все, що можна, тому - коротко: існує політика і політиканство. Наше завдання - більше політики, менше політиканства в ефірі "112 Україна". Сподіваюся, що в нас і надалі вийде продовжувати виконувати це завдання», - каже ведуча.

 

Нагадаємо, Анна Степанець стала ведучою каналу «112 Україна» в листопаді минулого року. Вона щосуботи та щонеділі разом із партнерами по ефіру веде суботні та недільні студії Live.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8896
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду