detector.media
14.04.2015 12:36
Анна Степанець вестиме на «112 Україна» ще дві студії
Анна Степанець вестиме на «112 Україна» ще дві студії

Телеведуча Анна Степанець вестиме програми власного виробництва телеканалу «112 Україна» «Воєнний щоденник» і «Чиста політика». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Її співведучими за обома проектами є Олексій Ананов, Василь Голованов та Алла Щоличева. Василь Голованов веде з понеділка по п'ятницю, Олексій Ананов - по суботах і неділях. З ними один тиждень з понеділка по неділю працює Алла Щоличева, інший тиждень - Анна Степанець.

 

Програма «Воєнний щоденник» виходить на телеканалі «112 Україна» щодня о 21.20 і розповідає про події в Донбасі.

 

«Для мене самої зрозуміле і важливе головне завдання програмиоєнний щоденник"- дати розуміння того, що відбувається на Сході України. Зібрати експертів, які можуть доступно описати стратегію і тактику боїв, якось спрогнозувати ситуацію. Але ще одне головне завдання цієї програми - підтримати хлопців, які знаходяться на Сході, дати їм відчуття і розуміння того, що ми доносимо інформацію про їхні проблеми до політиків, чиновників - усіх тих, хто приходить до нас в ефір, дивиться наш телеканал і хто, головне, може ці проблеми вирішити або якось вплинути на ситуацію. По-моєму, ми - єдині, хто все це разом робить», - зазначає пані Степанець.

 

Програма «Чиста політика» також щоденна - її канал показує о 20.20.

 

«Про політику сказано вже все, що можна, тому - коротко: існує політика і політиканство. Наше завдання - більше політики, менше політиканства в ефірі "112 Україна". Сподіваюся, що в нас і надалі вийде продовжувати виконувати це завдання», - каже ведуча.

 

Нагадаємо, Анна Степанець стала ведучою каналу «112 Україна» в листопаді минулого року. Вона щосуботи та щонеділі разом із партнерами по ефіру веде суботні та недільні студії Live.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY