Новий проект у жанрі інфотейменту на Новому каналі називатиметься «Абзац!»

Новий проект у жанрі інфотейменту на Новому каналі називатиметься «Абзац!»

2 Вересня 2013
19943
2 Вересня 2013
17:23

Новий проект у жанрі інфотейменту на Новому каналі називатиметься «Абзац!»

19943
«Репортер» залишиться у форматі п’ятихвилинки
Новий проект у жанрі інфотейменту на Новому каналі називатиметься «Абзац!»
Новий проект у жанрі інфотейменту на Новому каналі називатиметься «Абзац!»

Нова розважально-інформаційна програма у форматі інфотейменту на Новому каналі стартує сьогодні, 2 вересня, під назвою «Абзац!». Проект виходитиме з понеділка по п'ятницю о 19:05 - одразу після п'ятихвилинного випуску новин «Репортер» у форматі «Євроньюз», уточнив «Детектор медіа» ведучий програми Михайло Шаманов.

 

При цьому в телепрограмі на сайті Нового каналу «Репортер» о 19:00 відсутній.

 

В «Абзаці!» будуть журналісти-індивідуалісти і ведучі-антагоністи, актуальні репортажі , розслідування та прямі включення, повідомляють у прес-службі каналу.

 

Як уже писала «Детектор медіа», вести розважально-інформаційну програму у форматі інфотейнмент будуть дві пари ведучих: Михайло Шаманов та Андрій Шабанов (на фото), а також Ганна Жижа та Ірина Волкова.

 

У прямому ефірі ведучі будуть обговорювати, жартувати й аналізувати. А також подавати події з несподіваного ракурсу і по шматочках складати цілісну картину дня. «Ніхто з наших чотирьох ведучих ніколи в житті не був диктором, тобто тільки "балакучою головою".У нас є досвід або ведучих, або редакторів, або журналістів, тому імпровізація і вираження своїх думок для нас не проблема», - цитує прес-служба Ганну Жижу.

 

Нагадаємо, 27 червня на зборах колективу Нового каналу генеральний директор Володимир Локотко заявив про наміри запуску 40-хвилинної розважальної програми з елементами новин замість «Репортера». Згодом канал оголосив, що «Репортер» залишиться у форматі «Євроньюз», а по його завершенні виходитиме нова програма у форматі інфотейменту, яку готують команди проектів «Піранії» та «Репортер». За словами ведучого та креативного продюсера Михайла Шаманова, новий проект буде золотою серединкою між «Піраніями» і «Репортером».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19943
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду