Новий канал запускає  проект у форматі інфотеймент, але «Репортер» залишається в ефірі

Новий канал запускає проект у форматі інфотеймент, але «Репортер» залишається в ефірі

12 Серпня 2013
7034
12 Серпня 2013
13:36

Новий канал запускає проект у форматі інфотеймент, але «Репортер» залишається в ефірі

7034
Новий канал запускає  проект у форматі інфотеймент, але «Репортер» залишається в ефірі
Новий канал запускає  проект у форматі інфотеймент, але «Репортер» залишається в ефірі

Восени на Новому каналі стартує нова розважально-інформаційна програма, формат якої мовник визначив як «інфотейнмент». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програму готуватимуть команди проектів «Піраній» і «Репортера». Назва ще не відома, можливі варіанти обговорюються у команді. За словами  ведучого та креативного продюсера Михайла Шаманова, новий проект буде золотою серединкою  між «Піраніями» і «Репортером».

 

«Глядачі вже не побачать стриманих телеведучих в строгих костюмах і неемоційних кореспондентів. Тепер важливі події будуть подаватися з гумором, іронією і з практичною користю для глядача», - так канал окреслює формат новоствореного проекту.

 

«Ми прислухаємося до фокус-груп, аналізуємо думки глядачів. І розуміємо, що люди хочуть більш живих новин у форматі інфотейнмент. Це абсолютно ексклюзивний проект, аналогів якому немає», - вважає шеф-редактор проекту Діана Козеровская.

 

У кадрі працюватимуть дві пари ведучих, які змінюватимуть одне одного: Михайло Шаманов, Андрій Шабанов, Ганна Жижа та Ірина Волкова.

 

«Помічники ведучих - близько 20 журналістів. На перший план вийдуть особистості. Кожен з них, підкреслюючи власні сильні сторони, визначить свій стиль і манеру поведінки в кадрі. Завдання кожного - знайти вихід із ситуації, що розглядається в сюжеті. Тому зі спостерігачів кореспонденти перетворяться на коментаторів. У їх арсеналі - репортажі, розслідування, сатиричні есе, провокації та експерименти», - повідомляє канал.

 

На каналі продовжить виходити по буднях о 19.00 програма «Репортер» у форматі «Євроньюз» . Розважально-інформаційний блок стартуватиме по її завершенню.

 

За джерелами «Детектор медіа»,  27 червня на зборах колективу Нового каналу генеральний директор Володимир Локотко заявив про наміри запуску 40-хвилинної розважальної програми з елементами новин замість «Репортера».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7034
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду