detector.media
02.09.2013 17:23
Новий проект у жанрі інфотейменту на Новому каналі називатиметься «Абзац!»
Новий проект у жанрі інфотейменту на Новому каналі називатиметься «Абзац!»
«Репортер» залишиться у форматі п’ятихвилинки

Нова розважально-інформаційна програма у форматі інфотейменту на Новому каналі стартує сьогодні, 2 вересня, під назвою «Абзац!». Проект виходитиме з понеділка по п'ятницю о 19:05 - одразу після п'ятихвилинного випуску новин «Репортер» у форматі «Євроньюз», уточнив «Детектор медіа» ведучий програми Михайло Шаманов.

 

При цьому в телепрограмі на сайті Нового каналу «Репортер» о 19:00 відсутній.

 

В «Абзаці!» будуть журналісти-індивідуалісти і ведучі-антагоністи, актуальні репортажі , розслідування та прямі включення, повідомляють у прес-службі каналу.

 

Як уже писала «Детектор медіа», вести розважально-інформаційну програму у форматі інфотейнмент будуть дві пари ведучих: Михайло Шаманов та Андрій Шабанов (на фото), а також Ганна Жижа та Ірина Волкова.

 

У прямому ефірі ведучі будуть обговорювати, жартувати й аналізувати. А також подавати події з несподіваного ракурсу і по шматочках складати цілісну картину дня. «Ніхто з наших чотирьох ведучих ніколи в житті не був диктором, тобто тільки "балакучою головою".У нас є досвід або ведучих, або редакторів, або журналістів, тому імпровізація і вираження своїх думок для нас не проблема», - цитує прес-служба Ганну Жижу.

 

Нагадаємо, 27 червня на зборах колективу Нового каналу генеральний директор Володимир Локотко заявив про наміри запуску 40-хвилинної розважальної програми з елементами новин замість «Репортера». Згодом канал оголосив, що «Репортер» залишиться у форматі «Євроньюз», а по його завершенні виходитиме нова програма у форматі інфотейменту, яку готують команди проектів «Піранії» та «Репортер». За словами ведучого та креативного продюсера Михайла Шаманова, новий проект буде золотою серединкою між «Піраніями» і «Репортером».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY