Ток-шоу «Про життя» виходитиме на Першому національному

Ток-шоу «Про життя» виходитиме на Першому національному

19 Березня 2013
21872
19 Березня 2013
17:51

Ток-шоу «Про життя» виходитиме на Першому національному

21872
Ток-шоу «Про життя» виходитиме на Першому національному
Ток-шоу «Про життя» виходитиме на Першому національному

З 1 квітня соціальне ток-шоу «Про життя» з Андрієм Пальчевським  виходитиме на Першому національному. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив тимчасово виконуючий обов'язки генерального директора Національної телекомпанії України Олександр Пантелеймонов.

 

Про перехід програми вже повідомляв сайт «Дуся».

 

Програма транслюватиметься з понеділка по четвер у вечірньому праймі: у перші три дні о 19.50, а у четвер - о 19.20. Тривалість - одна година.

 

Минулого року ток-шоу «Про життя» виходило на телеканалі «Інтер», виробництвом шоу займалась «Студія Квартал-95». Однак, як вже повідомляла «Детектор медіа», нове керівництво «Інтера» вирішило не продовжувати проект.

 

Нові випуски програми готуватиме Перший національний. Наразі канал переробляє студію для  проекту «Про життя».

 

«Ми бачимо, що це буде високоякісне цікаве шоу з добре відомим вже сьогодні українській аудиторії ведучим - Андрієм Пальчевським. Ми бачили, що програма мала високі показники перегляду на «Інтері», і для себе розуміємо, що аудиторія Першого та «Інтера» дуже схожі», - сказав Олександр Пантелеймонов.

 

Нагадаємо, «Про життя» стартувало 28 травня на «Інтері». Спершу його вели Андрій Пальчевський та Андрій Малахов, однак згодом останній залишив проект. У 2013 році  програма зникла з сітки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21872
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ВЕРУЮ!
4061 дн. тому
Верую, что он как Опра, как Малахов и как Моисей поведет за собой старушек. И как Иисус превращал воду в вино, так ОН, притронувшись к любому тв-продукту, превратит его в мочу
Слава Богу
4062 дн. тому
Отлично. Идет это циничное чмо туда, откуда и пришло - в задницу телевидения.
возвращение блудного сына
4062 дн. тому
Всегда верили в возвращение этого таланта . УТ-1 даже банер в коридоре не снимал ,берег.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду