detector.media
19.03.2013 17:51
Ток-шоу «Про життя» виходитиме на Першому національному
Ток-шоу «Про життя» виходитиме на Першому національному

З 1 квітня соціальне ток-шоу «Про життя» з Андрієм Пальчевським  виходитиме на Першому національному. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив тимчасово виконуючий обов'язки генерального директора Національної телекомпанії України Олександр Пантелеймонов.

 

Про перехід програми вже повідомляв сайт «Дуся».

 

Програма транслюватиметься з понеділка по четвер у вечірньому праймі: у перші три дні о 19.50, а у четвер - о 19.20. Тривалість - одна година.

 

Минулого року ток-шоу «Про життя» виходило на телеканалі «Інтер», виробництвом шоу займалась «Студія Квартал-95». Однак, як вже повідомляла «Детектор медіа», нове керівництво «Інтера» вирішило не продовжувати проект.

 

Нові випуски програми готуватиме Перший національний. Наразі канал переробляє студію для  проекту «Про життя».

 

«Ми бачимо, що це буде високоякісне цікаве шоу з добре відомим вже сьогодні українській аудиторії ведучим - Андрієм Пальчевським. Ми бачили, що програма мала високі показники перегляду на «Інтері», і для себе розуміємо, що аудиторія Першого та «Інтера» дуже схожі», - сказав Олександр Пантелеймонов.

 

Нагадаємо, «Про життя» стартувало 28 травня на «Інтері». Спершу його вели Андрій Пальчевський та Андрій Малахов, однак згодом останній залишив проект. У 2013 році  програма зникла з сітки.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY