Перший покаже британський документальний фільм про Путіна

Перший покаже британський документальний фільм про Путіна

10 Квітня 2015
3035
10 Квітня 2015
17:44

Перший покаже британський документальний фільм про Путіна

3035
Перший покаже британський документальний фільм про Путіна
Перший покаже британський документальний фільм про Путіна

13 квітня о 21.45 Перший канал покаже стрічку британських документалістів «Шлях Путіна». Про це повідомляє прес-служба телекомпанії.

 

Автори стрічки брали за основу інформацію з перших вуст, отриману від російських бізнесменів, журналістів, письменників та політиків, а також дані дослідження науковця та авторки бестселера «Клептократія Путіна» Карен Давіша.

 

«У 2007 році авторитетне американське видання Time визнало російського президента Володимира Путіна людиною року, а вже у 2014-му на саміті Великої двадцятки в Австралії з ним ніхто не сів за один стіл...Суперечлива фігура глави Російської Федерації не могла залишитися поза увагою британських документалістів - вони прискіпливо дослідили зліт Володимира Путіна від безробітного шпигуна до сучасного тирана, що супроводжувався постійними звинуваченнями у кримінальних вчинках та корупції», - анонсують проект в прес-службі.

 

У стрічці «Шлях Путіна» зібрані коментарі олігарха та екс-політв'язня Михайла Ходорковського, бізнесмена у вигнанні Сергія Колеснікова, колишнього слідчого Андрія Зикова, біографа російського президента Наталії Геворкян, колишнього радника Путіна Станіслава Бєлковського, колишнього офіцера КГБ/ФСБ Михайла Трепашкіна та інших.

 

Нагадаємо, у березні Перший показав документальний фільм «Повернення на мапу» про відновлення незалежності Литви. З 14 березня в ефірі Першого каналу щотижня можна побачити документальні фільми закордонного виробництва іноземними мовами з українськими субтитрами в рамках проекту «Світ на Першому».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3035
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду