detector.media
10.04.2015 17:44
Перший покаже британський документальний фільм про Путіна
Перший покаже британський документальний фільм про Путіна

13 квітня о 21.45 Перший канал покаже стрічку британських документалістів «Шлях Путіна». Про це повідомляє прес-служба телекомпанії.

 

Автори стрічки брали за основу інформацію з перших вуст, отриману від російських бізнесменів, журналістів, письменників та політиків, а також дані дослідження науковця та авторки бестселера «Клептократія Путіна» Карен Давіша.

 

«У 2007 році авторитетне американське видання Time визнало російського президента Володимира Путіна людиною року, а вже у 2014-му на саміті Великої двадцятки в Австралії з ним ніхто не сів за один стіл...Суперечлива фігура глави Російської Федерації не могла залишитися поза увагою британських документалістів - вони прискіпливо дослідили зліт Володимира Путіна від безробітного шпигуна до сучасного тирана, що супроводжувався постійними звинуваченнями у кримінальних вчинках та корупції», - анонсують проект в прес-службі.

 

У стрічці «Шлях Путіна» зібрані коментарі олігарха та екс-політв'язня Михайла Ходорковського, бізнесмена у вигнанні Сергія Колеснікова, колишнього слідчого Андрія Зикова, біографа російського президента Наталії Геворкян, колишнього радника Путіна Станіслава Бєлковського, колишнього офіцера КГБ/ФСБ Михайла Трепашкіна та інших.

 

Нагадаємо, у березні Перший показав документальний фільм «Повернення на мапу» про відновлення незалежності Литви. З 14 березня в ефірі Першого каналу щотижня можна побачити документальні фільми закордонного виробництва іноземними мовами з українськими субтитрами в рамках проекту «Світ на Першому».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY