Тетяна Чорновол заявила, що вибачиться перед журналістами ТСН за дії волонтера Антикорупційного бюро

Тетяна Чорновол заявила, що вибачиться перед журналістами ТСН за дії волонтера Антикорупційного бюро

24 Березня 2014
12875
24 Березня 2014
17:31

Тетяна Чорновол заявила, що вибачиться перед журналістами ТСН за дії волонтера Антикорупційного бюро

12875
Тетяна Чорновол заявила, що вибачиться перед журналістами ТСН за дії волонтера Антикорупційного бюро
Тетяна Чорновол заявила, що вибачиться перед журналістами ТСН за дії волонтера Антикорупційного бюро

Урядовий уповноважений з питань антикорупційної політики, колишній журналіст-розслідувач Тетяна Чорновол заявила, що готова вибачитись за конфлікт, який стався 18 березня між волонтерами новостворюваного Антикорупційного бюро і знімальною групою ТСН. Про це вона повідомила особисто у коментарі «Детектор медіа».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», невідомі, що назвалися співробітниками Антикорупційного бюро, разом з представниками «Правого сектору» захопивши Державну архітектурно-будівельну інспекцію у Києві, перешкоджали вести зйомку знімальній групі ТСН каналу «1+1». За словами журналістки Ганни Бокої, один з чоловіків почав викручувати їй руку, намагаючись зламати телефон. Оператору ТСН Андрію Поставцю невідомі не давали вести зйомку.

 

Тетяна Чорновол повідомила «Детектор медіа», що з'ясувала всі обставини інциденту, обговоривши порушення на зборах волонтерів Антикорупційного бюро та переглянувши відзняті відео.  Урядовий уповноважений дійшла висновку, що активісти дійсно заважали проводи зйомку, і вона готова вибачитись за це перед журналістами.

 

Тетяна Чорновол також пояснила волонтерам, що такі їх дії є незаконними. Водночас вона повідомила, що один з шести активістів, який застосував силу проти журналістки Ганни Бокої, раніше проявив себе як безстрашна людина, блокуючи транспорт з силовиками. За словами пані Чорновол, може мати місце «постмайданівський синдром». Вона підкреслила, що Антикорупційне бюро наразі знаходиться у стадії формування і не має штатних співробітників.

 

Як повідомляла «Детектор медіа» Урядовий уповноважений з питань антикорупційної політики розраховує, що міліція відреагує відповідним чином на заяву щодо перешкоджання професійній діяльності журналістів, яку подали журналісти ТСН стосовно конфлікту з активістами Антикорупційного бюро 18 березня.

 

Нагадаємо, 6 березня прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк підписав розпорядження про призначення журналістки і громадської активістки Тетяни Чорновол на посаду  Урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12875
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
санітарка
3686 дн. тому
Сподіваймося, що після травневих виборів нова влада належно оцінить заслуги Авакова перед революцією. Раніше усунути його з посади у легальний спосіб, мабуть, неможливо.
ПЕТРО
3690 дн. тому
ХТО ПРОДОВЖУЄ БЛОКУВАТИ коментарі на УКРАЇНСЬКИХ САЙТАХ ( ФСБ ).? : http://from-ua.com/politics.html http_gazeta_ua , http://www.dt.ua/ , http://comments.ua/, http://glavcom.tv/ http://censor.net.ua/ та інш. - ВСЕ ЩЕ прибрано до рук спецслужб А.Авакова,В.Наливайченка для використання у своїх потребах (надзв.стан). Цензурі та стукачам – зелена вулиця. Для поліцейської держави – норма. Для незалежної України – продовження окупації. НІЧОГО НЕ ЗМІНИЛОСЬ !!! ..
андрій
3692 дн. тому
Спецслужби України нездатні боротись з терористами ( цвіркунами) в Криму !!! (В.Наливайченко). В МВС люстрації не планують. Міліціанти-садисти продовжують «працювати». «МВД не будет сокращать количество правоохранителей и их зарплату !» Аваков. Небезпека в роботі журналістів говорить, що МВС не в змозі забезпечити правопорядок в країні. А.Аваков не справляється з обов’язками, чи «заробляє» ? Замовлення на О.Музичка успішно виконали. Отож, заробили. Час А.Авакову-захиснику олігархів - під суд !!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду