Пікет біля «Інтера» підтримав журналістів каналу в їх прагненні казати правду - ЗМІ

Пікет біля «Інтера» підтримав журналістів каналу в їх прагненні казати правду - ЗМІ

7 Грудня 2013
13450
7 Грудня 2013
19:49

Пікет біля «Інтера» підтримав журналістів каналу в їх прагненні казати правду - ЗМІ

13450
Пікет біля «Інтера» підтримав журналістів каналу в їх прагненні казати правду - ЗМІ
Пікет біля «Інтера» підтримав журналістів каналу в їх прагненні казати правду - ЗМІ

Кілька сотень учасників київського євромайдану пікетували офіс телеканалу «Інтер» на вулиці Дмитрівській, 30. Вони вимагали говорити правду про події довкола євромайдана і зрив євроінтеграції України, повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

 

При цьому офіс каналу охороняли кілька десятків міліціонерів, а у дворах сусідніх будинків журналісти інформагенства побачили автобуси з силовиками.

 

 


 

 

На початку мітингу протестувальники вигукували «Ганьба!» і «Вимагаємо говорити правду!». Після цього до мітингувальників вийшла журналістка Ольга Червакова, яка розповіла, що кореспонденти «Інтера» подають виключно правдиву інформацію про події на Майдані, сплять по три години на добу і постійно чергують на Майдані Незалежності. Після цього риторика пікету змінилася, мітингувальники почали скандувати «Дякуємо!» і «Журналісти - молодці!».

 

Народний депутат Микола Катеринчук, який привів колону, подякував журналістам і повів пікетувальників на Майдан. При цьому він пообіцяв, що, якщо телеканалу «Інтер» буде потрібна допомога, вони повернуться до будівлі .

 

Акції на підтримку журналістів також пройшли біля офісів телеканалів «1+1» та Першого національного. Як повідомляла «Детектор медіа», прихильники євроінтеграції прийшли висловити підтримку журналістам, які сумлінно виконують свою роботу, а також нагадати власникам телеканалів, що увага громадськості сьогодні як ніколи прикута до теми свободи слова. 

 

«Детектор медіа»

Фото - http://news.liga.net, Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13450
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
параСолька
3795 дн. тому
Не дивно, що Телекритика промовчала, що пана Катеринчука утримує пан Андрій Клюєв. І чому саме він, пан Катеринчук, привів людей під Інтер, хоча "Подробиці" й розташовані за іншою адресою. Всі знають: й Інтер, й 1+1 чесно висвітлюють всі події як на Майдані, так і поза ним. Але ТК педалює лише на 1+1. І зрозуміло, чому. Дивилася "Подробиці" й ТСН. Те, що зробив Інтер, запросивши у студію Черваков, це класика жанру. Так використати Катеринчука, й узагалі політиків спекулянтів-утриманців треба вміти. Але чомусь не дивно, як майстерно було зроблено, бо відчувається рука деяких нинішніх менеджерів "Подробиць". Шкода, що їх немає на плюсах... Та все одно: БРАВО і ТСН, і "Подробиці"!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду